Sagan om Sjönöff och Mustang – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Magntorn, Therese Vildefall

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagan om Sjönöff och Mustang innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagan om Sjönöff och Mustang är skriven av Erik Magntorn, Therese Vildefall och gavs ut 2022-04-25.

Sagan om Sjönöff och Mustang som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagan om Sjönöff och Mustang

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagan om Sjönöff och Mustang

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagan om Sjönöff och Mustang. Boken är skriven av författaren Erik Magntorn, Therese Vildefall. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagan om Sjönöff och Mustang var 2022-04-25.

Originalspråket som Erik Magntorn, Therese Vildefall skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagan om Sjönöff och Mustang är det: 9789179758929.


Läs Sagan om Sjönöff och Mustang som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagan om Sjönöff och Mustang som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagan om Sjönöff och Mustang som ljudbok

Vill du lyssna på Sagan om Sjönöff och Mustang som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagan om Sjönöff och Mustang som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagan om Sjönöff och Mustang som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagan om Sjönöff och Mustang som pocket

Sagan om Sjönöff och Mustang finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagan om Sjönöff och Mustang med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagan om Sjönöff och Mustang med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagan om Sjönöff och Mustang
  • Författare: Erik Magntorn, Therese Vildefall
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-04-25
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758929

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagan om Sjönöff och Mustang?

Sagan om Sjönöff och Mustang är skriven av författaren Erik Magntorn, Therese Vildefall

När gavs Sagan om Sjönöff och Mustang ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-25.

Var kan jag köpa Sagan om Sjönöff och Mustang?

Vi rekommenderar att du köper Sagan om Sjönöff och Mustang hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Lilla palmviken bland koraller och färgglada fiskar lever de stolta sjöhästarna. Där bor också en annorlunda liten sjöhäst som vissa hånfullt kallar för Sjönöff, eftersom han har ett mjukt tryne istället för en smal och smäcker nos. En dag spolas Sjönöff och hans värsta plågoande Mustang upp på land när en stor våg drar fram över revet. De två små sjöhästarna verkar chanslösa mot solens gassande strålar och de vilda djuren på stranden. Men kanske kan Sjönöffs udda utseende bli en räddning där uppe på land? Erik Magntorns och Therese Vildefalls fantasifulla undervattenssaga tar med läsaren på ett äventyr bland rullande vågor, saltstänkta stränder och dansande sjöhästar.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen