Saffron

Saffron – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alireza Koocheki

Jämför och hitta det billigaste priset på Saffron innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Saffron är skriven av Alireza Koocheki och gavs ut 2020-01-16.

Saffron som bok, ljudbok eller e-bok.
Saffron

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1749

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Saffron

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Saffron. Boken är skriven av författaren Alireza Koocheki. Woodhead Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Saffron var 2020-01-16.

Originalspråket som Alireza Koocheki skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Livsmedelsteknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback).

Om du vill läsa Saffron i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 580 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 276 x 216 x 29 mm och den väger så mycket som 7105 g. Saffron ISBN är . Saffron är en fristående bok .


Läs Saffron som bok

För dig som vill köpa och läsa Saffron som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1749 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Saffron som ljudbok

Vill du lyssna på Saffron som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Saffron som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Saffron som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Saffron som pocket

Saffron finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Saffron med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Saffron med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Saffron
  • Författare: Alireza Koocheki
  • Genre: Livsmedelsteknik
  • Förlag: Woodhead Publishing
  • Utgivningsdatum: 2020-01-16
  • Pris: 1749
  • Format: Häftad (Paperback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 580
  • Fysiska dimensioner: 276 x 216 x 29 mm
  • SAB:
  • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Saffron?

Saffron är skriven av författaren Alireza Koocheki

När gavs Saffron ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-16.

Var kan jag köpa Saffron?

Vi rekommenderar att du köper Saffron hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Saffron: Science, Technology and Health summarizes the scientific, technical and health aspects of this crop. Saffron possesses unique agronomical, ecological, social and physiological characteristics. And, there are various chemical components present in saffron, including carbohydrates, minerals, vitamins, color pigment, aromatic and flavoring agents. Saffron has a long history of use in traditional medicine, and in recent years, the application of saffron in the medical industry as a cancer curing and antidepressant agent has brought more attention. There is also a growing trend of saffron use in the conventional food industry, including saffron desserts, cream, butter, beverages, powders, cake mixes and soups. Intended for nutrition scientists and scientists and technologists working in the areas of food, agriculture, new product development and pharmacology.Summarizes the scientific, technical and health aspects of saffronExplores the use of saffron in the conventional food industry in the development of new productsUncovers the unique agronomical, ecological, social and physiological characteristics of saffron

Utgivande förlag: Woodhead Publishing