Så som vågorna slår mot stenig strand – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Bråtenius

Jämför och hitta det billigaste priset på Så som vågorna slår mot stenig strand innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Så som vågorna slår mot stenig strand är skriven av Anna Bråtenius och gavs ut 2015-06-10.

Så som vågorna slår mot stenig strand som bok, ljudbok eller e-bok.
Så som vågorna slår mot stenig strand

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Så som vågorna slår mot stenig strand

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Så som vågorna slår mot stenig strand. Boken är skriven av författaren Anna Bråtenius. Bokförlaget Mormor är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Så som vågorna slår mot stenig strand var 2015-06-10.

Originalspråket som Anna Bråtenius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Så som vågorna slår mot stenig strand i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 290 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 169 g. Så som vågorna slår mot stenig strand ISBN är 9789185841608. Så som vågorna slår mot stenig strand är en fristående bok .


Läs Så som vågorna slår mot stenig strand som bok

För dig som vill köpa och läsa Så som vågorna slår mot stenig strand som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Så som vågorna slår mot stenig strand som ljudbok

Vill du lyssna på Så som vågorna slår mot stenig strand som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Så som vågorna slår mot stenig strand som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Så som vågorna slår mot stenig strand som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Så som vågorna slår mot stenig strand som pocket

Så som vågorna slår mot stenig strand finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Så som vågorna slår mot stenig strand med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Så som vågorna slår mot stenig strand med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Så som vågorna slår mot stenig strand
 • Författare: Anna Bråtenius
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Mormor
 • Utgivningsdatum: 2015-06-10
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 290
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789185841608

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Så som vågorna slår mot stenig strand?

Så som vågorna slår mot stenig strand är skriven av författaren Anna Bråtenius

När gavs Så som vågorna slår mot stenig strand ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-06-10.

Var kan jag köpa Så som vågorna slår mot stenig strand?

Vi rekommenderar att du köper Så som vågorna slår mot stenig strand hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är 1963. Det kalla kriget råder och John F. Kennedyblir skjuten. Birgitta Stjernstedt lever i Stockholm ochtycks ha allt en 33-årig kvinna kan önska sig: bakgrund,bildning och en egen familj. Tills ytan en klar söndag ioktober spricker. Birgitta och hennes man seglar ivägfrån skärgårdsön Askö och det som verkar bli ännu enperfekt dag i det unga läkarparets liv blir till en mardröm.Mer än 40 år senare får tonårsföräldern, PernillaStark, besked om att hennes mamma, som övergavhenne när hon var liten, är döende. Utan förvarningväcks frågor som legat och slumrat i ett hörn av hennesmedvetande till liv. Hon bestämmer sig för att lärakänna den mamma hon inte haft.En mamma ska begravas, en sommarstuga i skärgårdenska säljas och under några höstmånader får Pernilla veta mer än hon egentligen vill.

Utgivande förlag: Bokförlaget Mormor