Så renoveras torp & gårdar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Söderström

Jämför och hitta det billigaste priset på Så renoveras torp & gårdar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Så renoveras torp & gårdar är skriven av Göran Söderström och gavs ut 2017-10-06.

Så renoveras torp & gårdar som bok, ljudbok eller e-bok.
Så renoveras torp & gårdar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 296

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Så renoveras torp & gårdar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Så renoveras torp & gårdar. Boken är skriven av författaren Göran Söderström. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Så renoveras torp & gårdar var 2017-10-06.

Originalspråket som Göran Söderström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hem & trädgård: # 3 vilket ger den Ppbb,Icv-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Halvklotband).

Om du vill läsa Så renoveras torp & gårdar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 327 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 246 x 195 x 25 mm och den väger så mycket som 1163 g. Så renoveras torp & gårdar ISBN är 9789113080512. Så renoveras torp & gårdar är en fristående bok .


Läs Så renoveras torp & gårdar som bok

För dig som vill köpa och läsa Så renoveras torp & gårdar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 296 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Så renoveras torp & gårdar som ljudbok

Vill du lyssna på Så renoveras torp & gårdar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Så renoveras torp & gårdar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Så renoveras torp & gårdar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Så renoveras torp & gårdar som pocket

Så renoveras torp & gårdar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Så renoveras torp & gårdar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Så renoveras torp & gårdar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Så renoveras torp & gårdar
 • Författare: Göran Söderström
 • Genre: Hem & trädgård: # 3
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2017-10-06
 • Pris: 296
 • Format: Inbunden (Halvklotband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 327
 • Fysiska dimensioner: 246 x 195 x 25 mm
 • SAB: Ppbb,Icv-c
 • ISBN: 9789113080512

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Så renoveras torp & gårdar?

Så renoveras torp & gårdar är skriven av författaren Göran Söderström

När gavs Så renoveras torp & gårdar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-06.

Var kan jag köpa Så renoveras torp & gårdar?

Vi rekommenderar att du köper Så renoveras torp & gårdar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En långlivad och älskad klassiker kommer nu i efterlängtad reviderad form. Så renoveras torp & gårdar är den ultimata handboken för alla som sysslar med gamla hus och som vill renovera med varsam hand och med gamla, traditionella metoder.Boken har funnits ända sedan 1970-talet och har successivt byggts ut till att bli en riktig bibel för alla som är intresserade av byggnadsvård. Under åren har den kontinuerligt uppdaterats, och även denna upplaga har reviderats med de senaste rönen.Boken berättar åskådligt i text och bild om hur man vårdar och renoverar ett gammalt hus. Den går igenom huset från grund till tak, detalj för detalj, och behandlar även gamla tiders trädgårdar. Det krävs inga specialkunskaper för att följa bokens anvisningar och råd. Ett ofta återkommande är: gör bara de nödvändigaste reparationerna och använd om möjligt samma material och byggnadsteknik som när huset uppfördes. Då riskerar man inte att förstöra ett vackert hus, nött av tidens tand men med gamla unika detaljer bevarade.

Utgivande förlag: Norstedts