Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Borgström

Jämför och hitta det billigaste priset på Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv är skriven av Eva Borgström och gavs ut 2016-11-01.

Så är det : LSS i praktiken - ett individperspektiv som bok, ljudbok eller e-bok.
Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv. Boken är skriven av författaren Eva Borgström. Vidsynt Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv var 2016-11-01.

Originalspråket som Eva Borgström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Funktionshinder: sociala aspekter Handikapplagstiftning vilket ger den Ohfh-c:oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 186 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 11 mm och den väger så mycket som 356 g. Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv ISBN är 9789163920721. Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv är en fristående bok .


Läs Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som bok

För dig som vill köpa och läsa Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som ljudbok

Vill du lyssna på Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv som pocket

Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv
 • Författare: Eva Borgström
 • Genre: Funktionshinder: sociala aspekter Handikapplagstiftning
 • Förlag: Vidsynt Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-11-01
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 186
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 11 mm
 • SAB: Ohfh-c:oe
 • ISBN: 9789163920721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv?

Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv är skriven av författaren Eva Borgström

När gavs Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-01.

Var kan jag köpa Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv?

Vi rekommenderar att du köper Så är det : LSS i praktiken – ett individperspektiv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Målet med Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade, LSS, är att den enskilde får möjlighet att leva som andra. Genom speglingar av parallella plan; den officiella lag- och konventionstexten; forskning; gestaltade vardagssituationer och dagboksutdrag, undersöker författaren vad LSS innebär i praktiken.Förutom LSS’ honnörsord leva som andra; delaktighet; integritet; självbestämmande och kontinuitet, berörs även angelägna frågor som bemötande; hälsa; kommunikation; att vara anhörig (föräldra- och syskonperspektivet) och acceptans av en annorlunda livssituation.”Så är det”, som Simon ofta säger när han, lite förnöjt, konstaterar att saker och ting förhåller sig på ett visst sätt. Boken vänder sig i första hand till dig som i ditt arbete möter barn eller vuxna med utvecklingsstörning och deras anhöriga. En annan viktig målgrupp är beslutsfattare; politiker och chefer.Eva Borgström är socionom med lång erfarenhet av arbete inom funktionshinderrörelsen. Hon är också mamma till bokens huvudperson, Simon.

Utgivande förlag: Vidsynt Förlag