Rutabaga : med fokus på grönsaker – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mathias Dahlgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Rutabaga : med fokus på grönsaker innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rutabaga : med fokus på grönsaker är skriven av Mathias Dahlgren och gavs ut 2018-03-27.

Rutabaga : med fokus på grönsaker som bok, ljudbok eller e-bok.
Rutabaga : med fokus på grönsaker

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rutabaga : med fokus på grönsaker

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rutabaga : med fokus på grönsaker. Boken är skriven av författaren Mathias Dahlgren. Bonnier Fakta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rutabaga : med fokus på grönsaker var 2018-03-27.

Originalspråket som Mathias Dahlgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matlagning: recept vilket ger den Qcaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Rutabaga : med fokus på grönsaker i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 303 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 282 x 217 x 25 mm och den väger så mycket som 1435 g. Rutabaga : med fokus på grönsaker ISBN är 9789174246766. Rutabaga : med fokus på grönsaker är en fristående bok .


Läs Rutabaga : med fokus på grönsaker som bok

För dig som vill köpa och läsa Rutabaga : med fokus på grönsaker som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rutabaga : med fokus på grönsaker som ljudbok

Vill du lyssna på Rutabaga : med fokus på grönsaker som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rutabaga : med fokus på grönsaker som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rutabaga : med fokus på grönsaker som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rutabaga : med fokus på grönsaker som pocket

Rutabaga : med fokus på grönsaker finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rutabaga : med fokus på grönsaker med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rutabaga : med fokus på grönsaker med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rutabaga : med fokus på grönsaker
 • Författare: Mathias Dahlgren
 • Genre: Matlagning: recept
 • Förlag: Bonnier Fakta
 • Utgivningsdatum: 2018-03-27
 • Pris: 242
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 303
 • Fysiska dimensioner: 282 x 217 x 25 mm
 • SAB: Qcaa
 • ISBN: 9789174246766

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rutabaga : med fokus på grönsaker?

Rutabaga : med fokus på grönsaker är skriven av författaren Mathias Dahlgren

När gavs Rutabaga : med fokus på grönsaker ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-27.

Var kan jag köpa Rutabaga : med fokus på grönsaker?

Vi rekommenderar att du köper Rutabaga : med fokus på grönsaker hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rutabaga – med fokus på grönsaker är en bok om grön mat signerad en av Sveriges mest prisbelönta kockar, Mathias Dahlgren. Helt enkelt ett vegetariskt kök i världsklass där visionären Dahlgren går till botten med det gröna konceptet och lagar det på ett helt nytt sätt. Utgångspunkten är maten som serveras på hans restaurang Rutabaga, men allt går lika bra att laga hemma i det egna köket. Rätterna kan serveras som fullgoda måltider och är inte bara tillbehör eller vegetariska alternativ. De flesta är enkla att tillaga och fungerar till både vardag och fest.Här har vi en grön kokbok som inte liknar någon annan på marknaden, skriven av en kock som inte gör någonting halvdant. Huvuddelen av recepten är rätter att dela, vilket betyder att man lägger upp ett par tre rätter på tallrikar som delas runt bordet. I övrigt består boken av grunderna i den vegetariska matlagningen i form av till exempel buljonger och andra smaksättningar, recept på snabbsyrade grönsaker och på bröd och olika spreads att äta tillsammans med brödet.Här finns också växtbaserade drycker att inleda måltiden med, både med och utan alkohol. Och som en perfekt avslutning på en riktigt god måltid finns det ett antal fantastiskt goda och vackra desserter att välja bland.Boken innehåller också råvarufakta och tips om hur man tar hand om hela grönsaken. Ett nytt sätt att se på den gröna maten utlovas!

Utgivande förlag: Bonnier Fakta