Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johnny Andreasson

Jämför och hitta det billigaste priset på Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar är skriven av Johnny Andreasson och gavs ut 2013-03-25.

Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som bok, ljudbok eller e-bok.
Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar. Boken är skriven av författaren Johnny Andreasson. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar var 2013-03-25.

Originalspråket som Johnny Andreasson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgård vilket ger den Qedk,633.83 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 222 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 190 x 30 mm och den väger så mycket som 860 g. Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar ISBN är 9789127134638. Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar är en fristående bok .


Läs Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som bok

För dig som vill köpa och läsa Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som ljudbok

Vill du lyssna på Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar som pocket

Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar
 • Författare: Johnny Andreasson
 • Genre: Trädgård
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2013-03-25
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 222
 • Fysiska dimensioner: 250 x 190 x 30 mm
 • SAB: Qedk,633.83
 • ISBN: 9789127134638

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar?

Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar är skriven av författaren Johnny Andreasson

När gavs Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-03-25.

Var kan jag köpa Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar?

Vi rekommenderar att du köper Runåbergs fröer : grönsaker, kryddor och blommor för nordiska trädgårdar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Oumbärlig för den som sår mycket.” P4 Extra “En bibel om fröodling på ekologiskt vis.” PRO Pensionären På Runåbergs Fröer är man övertygad om att ekologisk odling i olika former är en förutsättning för jordens överlevnad. Här får du läsa om hur du odlar grönsaker och blommor från frö på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Det finns tips på gamla inhemska sorter som är värda att bevara och utländska alternativ som passar extra bra i vårt klimat.Varje år testar Johnny och Barbro på Runåbergs Fröer åtskilliga nya och gamla frösorter, mer eller mindre okända och odlingsvärda. Allt görs också för att hitta fröproducenter runt om i världen med samma ekologiska inställning.Boken tar upp ca 250 frösorter. För varje sort finns information om förkultivering, tid för sådd, odlingstid, ursprung, latinskt namn, beskrivning, smak, användningsområde och skörderesultat.”En sån här bok släpps bara var 50:e år. En blivande klassiker.” Bosse Rappne, TV4 Malou efter tio “I boken får man bland annat tips på gamla sorter värda att bevara och vad som passar bäst i vårt klimat.” Gunnel Carlsson, Arbetarbladet

Utgivande förlag: Natur &amp