Run, run, run! : journalist i fält – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bertil Karlefors

Jämför och hitta det billigaste priset på Run, run, run! : journalist i fält innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Run, run, run! : journalist i fält är skriven av Bertil Karlefors och gavs ut 2014-12-15.

Run, run, run! : journalist i fält som bok, ljudbok eller e-bok.
Run, run, run! : journalist i fält

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 83

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Run, run, run! : journalist i fält

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Run, run, run! : journalist i fält. Boken är skriven av författaren Bertil Karlefors. CKM Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Run, run, run! : journalist i fält var 2014-12-15.

Originalspråket som Bertil Karlefors skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Karlefors, Bertil som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Run, run, run! : journalist i fält i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 305 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 178 x 25 mm och den väger så mycket som 763 g. Run, run, run! : journalist i fält ISBN är 9789170401220. Run, run, run! : journalist i fält är en fristående bok .


Läs Run, run, run! : journalist i fält som bok

För dig som vill köpa och läsa Run, run, run! : journalist i fält som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 83 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Run, run, run! : journalist i fält som ljudbok

Vill du lyssna på Run, run, run! : journalist i fält som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Run, run, run! : journalist i fält som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Run, run, run! : journalist i fält som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Run, run, run! : journalist i fält som pocket

Run, run, run! : journalist i fält finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Run, run, run! : journalist i fält med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Run, run, run! : journalist i fält med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Run, run, run! : journalist i fält
 • Författare: Bertil Karlefors
 • Genre: Biografier
 • Förlag: CKM Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-12-15
 • Pris: 83
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 305
 • Fysiska dimensioner: 245 x 178 x 25 mm
 • SAB: Lz Karlefors, Bertil
 • ISBN: 9789170401220

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Run, run, run! : journalist i fält?

Run, run, run! : journalist i fält är skriven av författaren Bertil Karlefors

När gavs Run, run, run! : journalist i fält ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-12-15.

Var kan jag köpa Run, run, run! : journalist i fält?

Vi rekommenderar att du köper Run, run, run! : journalist i fält hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Journalist i fält Denna bok handlar om TV-rapportering från utlandet, om krig, revolutioner och hur vanligt folk hade det. Tre vänner som är utrikesreportrar är huvudpersonerna och det är deras vardagsarbete med nyhetsrapporteringen som skildras. Nikita uppfostrades ända från småskolan av kommunistpartiet. Han kom att tjäna Sovjetunionen som major i KGB. Patrick blev en Frankrikes mest kända krigskorrespondenter. Under kuppen i Moskva 1993 räddades han till livet av sin fotograf som själv avled. Vid upptakten till den andra Gulfkriget 2003 räddade Patrick i sin tur livet på en annan fotograf, till priset att han offrade sitt eget. Bertil har sedan slutet av 70-talet arbetat som TV-journalist, och varit utlandsstationerad under den mesta tiden. Historiska händelser som de tre rapporterar från är Berlinmurens fall, Solidaritets framväxt och Polens frigörelse, Pragvåren, mordet på Ceau escu och eländet i Rumänien, händelserna i Albanien. Nedmonteringen av Sovjetunionen och kupperna i Moskva med Jeltsin som segerherre, Tjetjenienkriget. Oroligheterna mellan Israel och dess grannländer. Detta är författarens memoarer, men utan att han själv har några pretentioner på att spela huvudrollen. Bertil Karlefors föddes i Umeå 1954. Tolv år gammal flyttade familjen till Etiopien där hans far fått SIDA-jobb i Addis Abeba. De fyra åren i Afrika blev avgörande för Bertil, de grundlade ett stort intresse för världen utanför Norrland. Efter några år i Sverige flyttade familjen 1972 till Algeriet. Bertil Karlefors utbildade sig på Journalisthögskolan i Stockholm och gjorde 1978 praktiktermin på SVT:s Aktuellt, där han senare var anställd i tolv år. Under tre av dessa var han Aktuellts korrespondent i Mellanöstern med placering i Jerusalem. 1990 var han med och startade TV4 Nyheterna, där han började som utrikeschef. Samtidigt under fem år ackrediterad som korrespondent i Moskva (utan att bo där permanent). I slutet av 90-talet var Karlefors TV4:s Europakorrespondent baserad i Paris. Åter i Sverige blev han biträdande nyhetschef och chef för Nyhetsmorgon. 2003 skickades han som TV4:s korrespondent till USA. Under sex år bodde familjen i New York. Karlefors arbetar numera halvtid på TV4 Nyheterna.

Utgivande förlag: CKM Förlag