Rulla, rulla lilla Nystan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Nordström

Jämför och hitta det billigaste priset på Rulla, rulla lilla Nystan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rulla, rulla lilla Nystan är skriven av Åsa Nordström och gavs ut 2018-09-06.

Rulla, rulla lilla Nystan som bok, ljudbok eller e-bok.
Rulla, rulla lilla Nystan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rulla, rulla lilla Nystan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rulla, rulla lilla Nystan. Boken är skriven av författaren Åsa Nordström. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rulla, rulla lilla Nystan var 2018-09-06.

Originalspråket som Åsa Nordström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rulla, rulla lilla Nystan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 205 x 10 mm och den väger så mycket som 285 g. Rulla, rulla lilla Nystan ISBN är 9789163897825. Rulla, rulla lilla Nystan är en fristående bok .


Läs Rulla, rulla lilla Nystan som bok

För dig som vill köpa och läsa Rulla, rulla lilla Nystan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rulla, rulla lilla Nystan som ljudbok

Vill du lyssna på Rulla, rulla lilla Nystan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rulla, rulla lilla Nystan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rulla, rulla lilla Nystan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rulla, rulla lilla Nystan som pocket

Rulla, rulla lilla Nystan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rulla, rulla lilla Nystan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rulla, rulla lilla Nystan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rulla, rulla lilla Nystan
 • Författare: Åsa Nordström
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2018-09-06
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 250 x 205 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789163897825

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rulla, rulla lilla Nystan?

Rulla, rulla lilla Nystan är skriven av författaren Åsa Nordström

När gavs Rulla, rulla lilla Nystan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-06.

Var kan jag köpa Rulla, rulla lilla Nystan?

Vi rekommenderar att du köper Rulla, rulla lilla Nystan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lilla Nystan är så ensam, rullar hit, rullar dit i blåsten. Följ med ett garnnystan på en vindlande färd genom staden och ut på landet. En poetisk och färgrik berättelse för alla som gillar att följa tråden och se vad som händer på vägen.Lilla Nystan vindlar fram och tillbaka i blåsten. Plötsligt har det fått egen fart och rullar iväg genom staden, över de vita strecken, bakom hunden, runtom trädet… till det plötsligt bara är en liten garnstump kvar. Men vad nu? Kommer fötter. Kommer händer! Lilla Du nystar garnet hela vägen tillbaka igen.En poetisk och lekfull följa tråden-berättelse med myllrande och färgrika illustrationer av Jesus Verona.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen