Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jeff Kinney

Jämför och hitta det billigaste priset på Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier är skriven av Jeff Kinney och gavs ut 2022-03-21.

Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som bok, ljudbok eller e-bok.
Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier. Boken är skriven av författaren Jeff Kinney. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier var 2022-03-21.

Originalspråket som Jeff Kinney skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier är det: 9789179770631.


Läs Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som bok

För dig som vill köpa och läsa Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som ljudbok

Vill du lyssna på Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier som pocket

Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier
  • Författare: Jeff Kinney
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-21
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179770631

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier?

Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier är skriven av författaren Jeff Kinney

När gavs Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-21.

Var kan jag köpa Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier?

Vi rekommenderar att du köper Rowley Jeffersons superschyssta spökhistorier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Superschyssta Rowley är tillbaka! Hämta en ficklampa, kryp in under täcket och dyk ner i Rowley Jeffersons superroliga fantasi. Läs om zombier, vampyrer, spöken, mumier, Greg Heffley besatt av en demon och mycket mer i de här rysligt roliga och skojigt skrämmande berättelserna. Och kom ihåg: Rowleys spökhistorier kanske får dig att skratta, men var beredd – du kanske måste sova med lampan tänd i fortsättningen …! Den hysteriskt roliga spin-off-serien om Rowley har sålts till 35 länder och toppat New York Times bestsellerlista. Inget fan av böckerna om Greg Heffley kommer att bli besviken! Läs också de andra fristående böckerna av och med Rowley: "Rowley Jeffersons dagbok för alla superschyssta" och "Rowley Jeffersons superschyssta äventyr".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen