Rottenegg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Markus Kavka

Jämför och hitta det billigaste priset på Rottenegg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rottenegg är skriven av Markus Kavka och gavs ut 2011-03-01.

Rottenegg som bok, ljudbok eller e-bok.
Rottenegg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rottenegg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rottenegg. Boken är skriven av författaren Markus Kavka. Rowohlt Polaris är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rottenegg var 2011-03-01.

Originalspråket som Markus Kavka skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (hardback).

Om du vill läsa Rottenegg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Rottenegg ISBN är 9783862520046. Rottenegg är en fristående bok .


Läs Rottenegg som bok

För dig som vill köpa och läsa Rottenegg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rottenegg som ljudbok

Vill du lyssna på Rottenegg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rottenegg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rottenegg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rottenegg som pocket

Rottenegg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rottenegg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rottenegg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rottenegg
 • Författare: Markus Kavka
 • Genre:
 • Förlag: Rowohlt Polaris
 • Utgivningsdatum: 2011-03-01
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden (hardback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783862520046

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rottenegg?

Rottenegg är skriven av författaren Markus Kavka

När gavs Rottenegg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-01.

Var kan jag köpa Rottenegg?

Vi rekommenderar att du köper Rottenegg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Rowohlt Polaris