Rösträtt : musik på barns villkor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ylva Holmberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Rösträtt : musik på barns villkor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rösträtt : musik på barns villkor är skriven av Ylva Holmberg och gavs ut 2014-05-15.

Rösträtt : musik på barns villkor som bok, ljudbok eller e-bok.
Rösträtt : musik på barns villkor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 368

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rösträtt : musik på barns villkor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rösträtt : musik på barns villkor. Boken är skriven av författaren Ylva Holmberg. Gehrmans Musikförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rösträtt : musik på barns villkor var 2014-05-15.

Originalspråket som Ylva Holmberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rösträtt : musik på barns villkor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 398 g. Rösträtt : musik på barns villkor ISBN är 9789177483472. Rösträtt : musik på barns villkor är en fristående bok .


Läs Rösträtt : musik på barns villkor som bok

För dig som vill köpa och läsa Rösträtt : musik på barns villkor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 368 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rösträtt : musik på barns villkor som ljudbok

Vill du lyssna på Rösträtt : musik på barns villkor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rösträtt : musik på barns villkor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rösträtt : musik på barns villkor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rösträtt : musik på barns villkor som pocket

Rösträtt : musik på barns villkor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rösträtt : musik på barns villkor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rösträtt : musik på barns villkor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rösträtt : musik på barns villkor
 • Författare: Ylva Holmberg
 • Genre: Musik
 • Förlag: Gehrmans Musikförlag
 • Utgivningsdatum: 2014-05-15
 • Pris: 368
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789177483472

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rösträtt : musik på barns villkor?

Rösträtt : musik på barns villkor är skriven av författaren Ylva Holmberg

När gavs Rösträtt : musik på barns villkor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-05-15.

Var kan jag köpa Rösträtt : musik på barns villkor?

Vi rekommenderar att du köper Rösträtt : musik på barns villkor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I boken behandlas områden som barnrösten i förhållande till vuxenrösten, barns delaktighet och inflytande och hur förskolans sångsamling kan utvecklas till en inkluderande och skapande musikstund. Här finns konkreta tips om hur man kan leka med rösten och våga sjunga – både som vuxen och barn. Boken innehåller även mängder av rytmikinspirerade lekar och aktiviteter.Rösträtt riktar sig till dig som arbetar med barn och musik i förskola, kulturskola eller andra sammanhang där man musicerar med barn.Boken Rösträtt är sprungen ur projektet med samma namn som genomfördes 2011-2014 i ett sam arbete mellan Malmö högskola, UNGiKÖR och Rörelsen Gatans Röst & Ansikte med stöd av Allmänna arvsfonden.

Utgivande förlag: Gehrmans Musikförlag