Rosévin : historien, vinerna & maten därtill – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Melldén

Jämför och hitta det billigaste priset på Rosévin : historien, vinerna & maten därtill innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rosévin : historien, vinerna & maten därtill är skriven av Anders Melldén och gavs ut 2016-04-18.

Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som bok, ljudbok eller e-bok.
Rosévin : historien, vinerna & maten därtill

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rosévin : historien, vinerna & maten därtill

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rosévin : historien, vinerna & maten därtill. Boken är skriven av författaren Anders Melldén. Bokförlaget Parasoll är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rosévin : historien, vinerna & maten därtill var 2016-04-18.

Originalspråket som Anders Melldén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Vin vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rosévin : historien, vinerna & maten därtill i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 177 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 213 x 15 mm och den väger så mycket som 789 g. Rosévin : historien, vinerna & maten därtill ISBN är 9789198300406. Rosévin : historien, vinerna & maten därtill är en fristående bok .


Läs Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som bok

För dig som vill köpa och läsa Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som ljudbok

Vill du lyssna på Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rosévin : historien, vinerna & maten därtill som pocket

Rosévin : historien, vinerna & maten därtill finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rosévin : historien, vinerna & maten därtill med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rosévin : historien, vinerna & maten därtill med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Rosévin : historien, vinerna & maten därtill
  • Författare: Anders Melldén
  • Genre: Vin
  • Förlag: Bokförlaget Parasoll
  • Utgivningsdatum: 2016-04-18
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 177
  • Fysiska dimensioner: 254 x 213 x 15 mm
  • SAB:
  • ISBN: 9789198300406

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rosévin : historien, vinerna & maten därtill?

Rosévin : historien, vinerna & maten därtill är skriven av författaren Anders Melldén

När gavs Rosévin : historien, vinerna & maten därtill ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-18.

Var kan jag köpa Rosévin : historien, vinerna & maten därtill?

Vi rekommenderar att du köper Rosévin : historien, vinerna & maten därtill hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Detta är första boken i sitt slag om rosévin. Här följer vi rosévinet från begynnelsen till dagens moderna trender och tekniker. Den förklarar hur ett rosévin tillverkas samt vilka faktorer som påverkar både smak och färg. Dessutom presenteras 30 goda tilltugg och maträtter med utförliga recept som passar rosévinet. I boken guidas läsaren också bland 151 provade roséviner och roséchampagner.Författaren Anders Melldén är sommelier och journalist med vinet i fokus. Han är provningsledare, föreläsare och vinredaktör på klassiskamat- och dryckesmagasinet Gourmet, samt en av Sveriges främsta rosévinsexperter.”Ett trendtecken i tiden är också att Sverige, lagom till sommaren, har fått sin första bok om rosévin. I den 175-sidiga boken presenterar han151 provade roséer och berättar om hur denna trendiga vinstil en gång kom till.”Mikael Mölstad, SvD”Äntligen finns en bra bok om rosévin! Den är dessutom svensk och utgår från svenska förhållanden och sortiment, vilket gör den inte bara underhållande och lärorik utan också användbar.”Håkan Larsson, vinskribent”Boken är 180 sidor njutning för både ögat och gommen. Språket är elegant och lättläst. Inga krångligheter eller pretentiös svenska. Nej det är mer flärd utan snobbighet som äldre vinlitteratur ibland kan vara tyngd av.”Anders Levander, DinVinguide.se

Utgivande förlag: Bokförlaget Parasoll