Rosa Parks : ett liv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tomas Dömstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Rosa Parks : ett liv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rosa Parks : ett liv är skriven av Tomas Dömstedt och gavs ut 2017-01-11.

Rosa Parks : ett liv som bok, ljudbok eller e-bok.
Rosa Parks : ett liv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 176

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rosa Parks : ett liv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rosa Parks : ett liv. Boken är skriven av författaren Tomas Dömstedt. Vilja förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rosa Parks : ett liv var 2017-01-11.

Originalspråket som Tomas Dömstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk, politisk & militär vilket ger den Lz Parks, Rosa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rosa Parks : ett liv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 47 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 268 g. Rosa Parks : ett liv ISBN är 9789177231578. Rosa Parks : ett liv är en del av serien: Ett Liv.


Läs Rosa Parks : ett liv som bok

För dig som vill köpa och läsa Rosa Parks : ett liv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 176 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rosa Parks : ett liv som ljudbok

Vill du lyssna på Rosa Parks : ett liv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rosa Parks : ett liv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rosa Parks : ett liv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rosa Parks : ett liv som pocket

Rosa Parks : ett liv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rosa Parks : ett liv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rosa Parks : ett liv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rosa Parks : ett liv
 • Författare: Tomas Dömstedt
 • Genre: Historisk, politisk & militär
 • Förlag: Vilja förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-01-11
 • Pris: 176
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 47
 • Fysiska dimensioner: 242 x 175 x 10 mm
 • SAB: Lz Parks, Rosa
 • ISBN: 9789177231578

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rosa Parks : ett liv?

Rosa Parks : ett liv är skriven av författaren Tomas Dömstedt

När gavs Rosa Parks : ett liv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-11.

Var kan jag köpa Rosa Parks : ett liv?

Vi rekommenderar att du köper Rosa Parks : ett liv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rosa Parks växte upp i ett USA där svarta och vita behandlades olika. Vita fick alla fördelar medan svarta behandlas illa. En dag bestämde hon sig för att säga ifrån. Från den dagen blev ingenting sig likt igen.Detta är historien om Rosa Parks, en svart kvinna som fick nog av att svarta behandlades illa av vita. Boken berättar detaljerat om Parks protest mot orättvisorna. Detta är en oerhört viktig bok om att kämpa mot förtryck – och den första boken på svenska om Rosa Parks. Ett liv är serien med lättlästa biografier. Här finns utrymme för längre och mer djupgående resonemang, vilket gör böckerna lämpliga att använda i undervisningen – och att sätta i händerna på den elev som gärna läser om personer som förändrat sin tid och påverkat hur vårt samhälle ser ut i dag.

Utgivande förlag: Vilja förlag