Rorsmans Dermatologi Venereologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Vahlquist

Jämför och hitta det billigaste priset på Rorsmans Dermatologi Venereologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rorsmans Dermatologi Venereologi är skriven av Anders Vahlquist och gavs ut 2017-12-06.

Rorsmans Dermatologi Venereologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Rorsmans Dermatologi Venereologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 769

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rorsmans Dermatologi Venereologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rorsmans Dermatologi Venereologi. Boken är skriven av författaren Anders Vahlquist. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rorsmans Dermatologi Venereologi var 2017-12-06.

Originalspråket som Anders Vahlquist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den Vem som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Rorsmans Dermatologi Venereologi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 435 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 175 x 30 mm och den väger så mycket som 1222 g. Rorsmans Dermatologi Venereologi ISBN är 9789144119106. Rorsmans Dermatologi Venereologi är en fristående bok .


Läs Rorsmans Dermatologi Venereologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Rorsmans Dermatologi Venereologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 769 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rorsmans Dermatologi Venereologi som ljudbok

Vill du lyssna på Rorsmans Dermatologi Venereologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rorsmans Dermatologi Venereologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rorsmans Dermatologi Venereologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rorsmans Dermatologi Venereologi som pocket

Rorsmans Dermatologi Venereologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rorsmans Dermatologi Venereologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rorsmans Dermatologi Venereologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rorsmans Dermatologi Venereologi
 • Författare: Anders Vahlquist
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2017-12-06
 • Pris: 769
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 435
 • Fysiska dimensioner: 250 x 175 x 30 mm
 • SAB: Vem
 • ISBN: 9789144119106

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rorsmans Dermatologi Venereologi?

Rorsmans Dermatologi Venereologi är skriven av författaren Anders Vahlquist

När gavs Rorsmans Dermatologi Venereologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-06.

Var kan jag köpa Rorsmans Dermatologi Venereologi?

Vi rekommenderar att du köper Rorsmans Dermatologi Venereologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna lärobok i hud- och könssjukdomar utkom 1972 i sin första upplaga och har sedan dess använts flitigt i den svenska läkarutbildningen. För att hedra minnet av den förutvarande huvudredaktören, professor Hans Rorsman, benämns boken alltsedan föregående upplaga Rorsmans Dermatologi Venereologi.En redaktionskommitté bestående av representanter från Sveriges alla universitetshudkliniker har nu arbetat fram en ny upplaga. Alla kapitel har grundligt bearbetats och kompletterats både vad gäller text, bildmaterial, faktarutor, sökregister och litteraturhänvisningar. Andra nyheter i den 9:e upplagan är en helt ny layout med bland annat färglagda och schematiska bilder. Fokus är dock som tidigare koncentrerat på det vanliga och praktiskt väsentliga inom dermatologi och venereologi.Rorsmans Dermatologi Venereologi riktar sig i första hand till studerande på läkarprogrammet men är även värdefull för studerande inom sjuksköterskeprogrammet. Boken används också sedan länge som ett lättillgängligt och självklart uppslagsverk på vårdcentraler, mottagningar och inom företagshälsovård.

Utgivande förlag: Studentlitteratur