Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marcus Herz

Jämför och hitta det billigaste priset på Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom är skriven av Marcus Herz och gavs ut 2019-05-13.

Rörelser, gränser och liv - Att lyssna till de unga som kom som bok, ljudbok eller e-bok.
Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 355

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom. Boken är skriven av författaren Marcus Herz. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom var 2019-05-13.

Originalspråket som Marcus Herz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 295 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 156 x 16 mm och den väger så mycket som 424 g. Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom ISBN är 9789144122175. Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom är en fristående bok .


Läs Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som bok

För dig som vill köpa och läsa Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 355 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som ljudbok

Vill du lyssna på Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom som pocket

Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom
 • Författare: Marcus Herz
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-05-13
 • Pris: 355
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 295
 • Fysiska dimensioner: 224 x 156 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144122175

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom?

Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom är skriven av författaren Marcus Herz

När gavs Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-13.

Var kan jag köpa Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom?

Vi rekommenderar att du köper Rörelser, gränser och liv – Att lyssna till de unga som kom hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Året var 2013 när Andy, som 13-åring, för första gången satte sina fötter på svensk mark. Platsen var den då ganska nybyggda Citytunneln, i Malmös underjord. Via rulltrappor rörde han sig upp mot stadens ytskikt, Malmö Centralstation och Malmö centrum. Unga migranter har de senaste åren stått i fokus för den mediala och politiska debatten i Sverige och Europa. Det gäller särskilt de unga som anländer utan vårdnadshavare, den grupp som kommit att kallas för ensamkommande. Rörelser, gränser och liv handlar om just dem, om 20 unga människor som vid ett stort antal intervjuer berättar om sina vardagsliv. Från resan genom gränsernas Europa till den situation de befinner sig i idag.I berättelserna inryms både känslor av maktlöshet och frustration, av att misstänkliggöras, och av att betraktas som ensamkommande och att fastna i kategorin. Men också, genom möten med andra, känslor av hopp i att uppfattas som fullvärdiga och komplexa människor, att kunna navigera mot framtiden.Rörelser, gränser och liv lämpar sig för kurser om migration, sociologi, socialpsykologi, socialt arbete, barn och ungdom, psykologi och utbildningsvetenskap. Boken manar till lyssnande, och är just därför mycket viktig. Läs! Lyssna! Igenkänn!Magnus Dahlstedt, professor i socialt arbete, Linköpings universitet

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB