Romeo och Julia (lättläst) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Matteo Bandello

Jämför och hitta det billigaste priset på Romeo och Julia (lättläst) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Romeo och Julia (lättläst) är skriven av Matteo Bandello och gavs ut 2014-03-19.

Romeo och Julia (lättläst) som bok, ljudbok eller e-bok.
Romeo och Julia (lättläst)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 94

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Romeo och Julia (lättläst)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Romeo och Julia (lättläst). Boken är skriven av författaren Matteo Bandello. LL-förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Romeo och Julia (lättläst) var 2014-03-19.

Originalspråket som Matteo Bandello skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Romeo och Julia (lättläst) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 87 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 110 x 6 mm och den väger så mycket som 97 g. Romeo och Julia (lättläst) ISBN är 9789170534911. Romeo och Julia (lättläst) är en del av serien: Lättläst Klassiker.


Läs Romeo och Julia (lättläst) som bok

För dig som vill köpa och läsa Romeo och Julia (lättläst) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 94 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Romeo och Julia (lättläst) som ljudbok

Vill du lyssna på Romeo och Julia (lättläst) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Romeo och Julia (lättläst) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Romeo och Julia (lättläst) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Romeo och Julia (lättläst) som pocket

Romeo och Julia (lättläst) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Romeo och Julia (lättläst) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Romeo och Julia (lättläst) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Romeo och Julia (lättläst)
 • Författare: Matteo Bandello
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: LL-förlaget
 • Utgivningsdatum: 2014-03-19
 • Pris: 94
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 87
 • Fysiska dimensioner: 177 x 110 x 6 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789170534911

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Romeo och Julia (lättläst)?

Romeo och Julia (lättläst) är skriven av författaren Matteo Bandello

När gavs Romeo och Julia (lättläst) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-19.

Var kan jag köpa Romeo och Julia (lättläst)?

Vi rekommenderar att du köper Romeo och Julia (lättläst) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Romeo och Julia är en berättelse om kärlek starkare än döden. Ingamaj Beck har återberättat den äldsta berättelsen om Romeo och Julia som Matteo Bandello skrev på 1500-talet. William Shakespeare har gjort denna kärlekssaga känd över hela världen genom sin pjäs Romeo och Julia. Romeo och Julia ingår i Alla tiders klassiker. LL-förlagets återberättelse är en ny reviderad utgåva som kommer lagom till Shakespeares 450-årsjubileum 2014.

Utgivande förlag: LL-förlaget