Rolandsången – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Nordenhök

Jämför och hitta det billigaste priset på Rolandsången innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rolandsången är skriven av Jens Nordenhök och gavs ut 2009-09-10.

Rolandsången som bok, ljudbok eller e-bok.
Rolandsången

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rolandsången

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rolandsången. Boken är skriven av författaren Jens Nordenhök. Brandgul Vitterhet är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rolandsången var 2009-09-10.

Originalspråket som Jens Nordenhök skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rolandsången i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 203 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 140 x 18 mm och den väger så mycket som 400 g. Rolandsången ISBN är . Rolandsången är en fristående bok .


Läs Rolandsången som bok

För dig som vill köpa och läsa Rolandsången som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rolandsången som ljudbok

Vill du lyssna på Rolandsången som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rolandsången som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rolandsången som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rolandsången som pocket

Rolandsången finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rolandsången med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rolandsången med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rolandsången
 • Författare: Jens Nordenhök
 • Genre:
 • Förlag: Brandgul Vitterhet
 • Utgivningsdatum: 2009-09-10
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 203
 • Fysiska dimensioner: 218 x 140 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rolandsången?

Rolandsången är skriven av författaren Jens Nordenhök

När gavs Rolandsången ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-09-10.

Var kan jag köpa Rolandsången?

Vi rekommenderar att du köper Rolandsången hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rolandsången. Berättelsen om en utav Karl den stores paladiner, Roland, och hans hjältedöd i de Pyrenéiska bergspassen år 778 blev snabbt ett utav den europeiska medeltidens mest inflytelserika verk. Nu ges den fängslande berättelsen för första gången någonsin i fullständig översättning till svenska. Översättningen är gjord av Jens Nordenhök. Med förord av professor Dick Harrison.

Utgivande förlag: Brandgul Vitterhet