Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lincoln Jefferson, Robin Donovan

Jämför och hitta det billigaste priset på Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör är skriven av Lincoln Jefferson, Robin Donovan och gavs ut 2021-03-10.

Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som bok, ljudbok eller e-bok.
Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 113

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör. Boken är skriven av författaren Lincoln Jefferson, Robin Donovan. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör var 2021-03-10.

Originalspråket som Lincoln Jefferson, Robin Donovan skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Mat & dryck” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör är det: 9789179855017.


Läs Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som bok

För dig som vill köpa och läsa Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 113 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som ljudbok

Vill du lyssna på Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör som pocket

Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör
  • Författare: Lincoln Jefferson, Robin Donovan
  • Genre: Mat & dryck
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-10
  • Pris: 113
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855017

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör?

Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör är skriven av författaren Lincoln Jefferson, Robin Donovan

När gavs Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-10.

Var kan jag köpa Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör?

Vi rekommenderar att du köper Rök & grilla : recept, tekniker och tillbehör hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Använd grillen till mer än bara grillning. I den här boken får du recept på grillat, långkokt och rökt. Ingenting går upp mot den lite rökiga smaken av mat som tillagats på en grill – och i kombination med släkt och vänner i trädgården med en iskall drink i handen kan livet knappast bli bättre! Den här samlingen läckra recept innehåller allt du behöver för det perfekta grillpartyt! Här finns alla de klassiska grillrecepten – från hamburgare och pulled pork till majskolvar. Imponera på dina gäster med exotiska rätter som jerkkryddad fläskfilé och kycklingvingar med whiskyglaze. Recept på tillbehör, såser, desserter och drinkar för ett helgjutet grillparty.

Utgivande förlag: Tukan förlag