Rödluvan på Manhattan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Gaite

Jämför och hitta det billigaste priset på Rödluvan på Manhattan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rödluvan på Manhattan är skriven av Martin Gaite och gavs ut 1998-09-01.

Rödluvan på Manhattan som bok, ljudbok eller e-bok.
Rödluvan på Manhattan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rödluvan på Manhattan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rödluvan på Manhattan. Boken är skriven av författaren Martin Gaite. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rödluvan på Manhattan var 1998-09-01.

Originalspråket som Martin Gaite skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hk=c,u som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rödluvan på Manhattan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 128 x 15 mm och den väger så mycket som 260 g. Rödluvan på Manhattan ISBN är . Rödluvan på Manhattan är en fristående bok .


Läs Rödluvan på Manhattan som bok

För dig som vill köpa och läsa Rödluvan på Manhattan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rödluvan på Manhattan som ljudbok

Vill du lyssna på Rödluvan på Manhattan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rödluvan på Manhattan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rödluvan på Manhattan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rödluvan på Manhattan som pocket

Rödluvan på Manhattan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rödluvan på Manhattan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rödluvan på Manhattan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rödluvan på Manhattan
 • Författare: Martin Gaite
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 1998-09-01
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 180 x 128 x 15 mm
 • SAB: Hk=c,u
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rödluvan på Manhattan?

Rödluvan på Manhattan är skriven av författaren Martin Gaite

När gavs Rödluvan på Manhattan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1998-09-01.

Var kan jag köpa Rödluvan på Manhattan?

Vi rekommenderar att du köper Rödluvan på Manhattan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Helt på egen hand åker Sara till Manhattan för att besöka sin mormor. Där möter hon den mystiska Miss Lunatic och mångmiljonären Mr. Woolf. (9-12 år)

Utgivande förlag: Alfabeta