Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pernilla Gesén

Jämför och hitta det billigaste priset på Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! är skriven av Pernilla Gesén och gavs ut 2018-10-15.

Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som bok, ljudbok eller e-bok.
Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!. Boken är skriven av författaren Pernilla Gesén. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! var 2018-10-15.

Originalspråket som Pernilla Gesén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 276 g. Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! ISBN är 9789152346303. Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! är en fristående bok .


Läs Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som bok

För dig som vill köpa och läsa Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som ljudbok

Vill du lyssna på Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! som pocket

Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!
 • Författare: Pernilla Gesén
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2018-10-15
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 10 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789152346303

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!?

Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! är skriven av författaren Pernilla Gesén

När gavs Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-15.

Var kan jag köpa Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot!?

Vi rekommenderar att du köper Robin åk 1 Läsebok blå Hjälp, en robot! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Berättelsen om roboten Robin och barnen Molly och Elton är rolig och tänkvärd. Handlingen utspelar sig dels i vardagsmiljö med skola, kompisar och de problem som kan uppstå där, dels i fantasimiljöer där allt kan bli verkligt när Robin är med. De vardagsnära händelserna lyfts fram i lärarguiden för vidare samtal med eleverna. Till varje kapitel finns fyra intresseskapande bilder som kan användas vid bildpromenaden. Samtalet ger förförståelse för innehållet genom det visuella stödet och är ett utmärkt tillfälle för elever med annat modersmål att lyssna på och lära sig hur vårt språk låter och används. En av bilderna i varje kapitel innehåller många föremål/företeelser som har aktuell bokstav i ordet och eleverna älskar att försöka hitta allt som gömmer sig i bilden. Orden kan sedan användas för ljudanalys och stavning. Blå nivå innehåller minst textmängd och enbart ljudenligt stavade ord. De första fjorton kapitlen, som hör till höstterminen, har dessutom ytterligare en enklare nivå i form av pratbubblor med endast ett fåtal ord. I Bingel kan eleverna sedan på egen hand arbeta vidare med ytterligare uppgifter kopplade till läsförståelse och språkligt arbete.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning