Rita djur med enkla former – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Regan

Jämför och hitta det billigaste priset på Rita djur med enkla former innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rita djur med enkla former är skriven av Lisa Regan och gavs ut 2021-04-13.

Rita djur med enkla former som bok, ljudbok eller e-bok.
Rita djur med enkla former

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 74

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Rita djur med enkla former

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rita djur med enkla former. Boken är skriven av författaren Lisa Regan. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rita djur med enkla former var 2021-04-13.

Originalspråket som Lisa Regan skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Rita djur med enkla former är det: 9789179854072.


Läs Rita djur med enkla former som bok

För dig som vill köpa och läsa Rita djur med enkla former som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 74 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rita djur med enkla former som ljudbok

Vill du lyssna på Rita djur med enkla former som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Rita djur med enkla former som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rita djur med enkla former som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rita djur med enkla former som pocket

Rita djur med enkla former finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rita djur med enkla former med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rita djur med enkla former med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Rita djur med enkla former
  • Författare: Lisa Regan
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-13
  • Pris: 74
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179854072

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rita djur med enkla former?

Rita djur med enkla former är skriven av författaren Lisa Regan

När gavs Rita djur med enkla former ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-13.

Var kan jag köpa Rita djur med enkla former?

Vi rekommenderar att du köper Rita djur med enkla former hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Att rita djur är bland det svåraste som finns, men med knepen i den här boken blir det både busenkelt och roligt! Kan du rita en cirkel, fyrkant och trekant? I så fall kan du också rita djur! Följ de enkla steg för steg-instruktionerna, så kommer du snart att kunna rita både apor, hundar, elefanter och krokodiler! Tänk vad du kan!

Utgivande förlag: Tukan förlag