Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Warberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! är skriven av Fredrik Warberg och gavs ut 2012-11-23.

Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som bok, ljudbok eller e-bok.
Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig!. Boken är skriven av författaren Fredrik Warberg. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! var 2012-11-23.

Originalspråket som Fredrik Warberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 232 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 14 mm och den väger så mycket som 343 g. Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! ISBN är 9789174630626. Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! är en fristående bok .


Läs Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som bok

För dig som vill köpa och läsa Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som ljudbok

Vill du lyssna på Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! som pocket

Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig!
 • Författare: Fredrik Warberg
 • Genre:
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2012-11-23
 • Pris: 209
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 232
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174630626

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig!?

Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! är skriven av författaren Fredrik Warberg

När gavs Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-11-23.

Var kan jag köpa Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig!?

Vi rekommenderar att du köper Rik på riktigt : en värdefull vardag är möjlig! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det behövs inga särskilt sensitiva känselspröt för att konstatera att många människor i vårt land har en vardag som är långt ifrån hur deegentligen vill att den ska vara. Hur kan detvara så? Vi har mängder med valmöjligheter. Vilever under jämförelsevis trygga, välordnade och materiellt utvecklade omständigheter. Vi borde kunna njuta av denna välfärd och verkligen uppleva det som ordet betyder att färdas väl genom livet. Vad är verkligen viktigt i livet? Vad vill viegentligen när vi uppnått grundläggande trygghet och någorlunda tillräcklig ekonomi? Och hur gör vi då?Författarna vill inspirera dig att tänka pådig själv och din vardag, men detta är intenågon handbok i egoism snarare en reflektionsbok med syfte att stimulera medvetna val som leder till hög livskvalitet för dig och samtidigt ger utrymme för andras möjligheter till detsamma.

Utgivande förlag: BoD