Rex Mundivalsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Toni Rhodin

Jämför och hitta det billigaste priset på Rex Mundivalsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rex Mundivalsen är skriven av Toni Rhodin och gavs ut 2013-09-15.

Rex Mundivalsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Rex Mundivalsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rex Mundivalsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rex Mundivalsen. Boken är skriven av författaren Toni Rhodin. Kira förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rex Mundivalsen var 2013-09-15.

Originalspråket som Toni Rhodin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sagalitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Rex Mundivalsen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 125 x 15 mm och den väger så mycket som 283 g. Rex Mundivalsen ISBN är 9789198092103. Rex Mundivalsen är en del av serien: Familjen Mundi (del 1).


Läs Rex Mundivalsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Rex Mundivalsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rex Mundivalsen som ljudbok

Vill du lyssna på Rex Mundivalsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rex Mundivalsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rex Mundivalsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rex Mundivalsen som pocket

Rex Mundivalsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rex Mundivalsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rex Mundivalsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rex Mundivalsen
 • Författare: Toni Rhodin
 • Genre: Sagalitteratur
 • Förlag: Kira förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-09-15
 • Pris: 89
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 190 x 125 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789198092103

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rex Mundivalsen?

Rex Mundivalsen är skriven av författaren Toni Rhodin

När gavs Rex Mundivalsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-15.

Var kan jag köpa Rex Mundivalsen?

Vi rekommenderar att du köper Rex Mundivalsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rex har fram tills nu levt med sin mamma som en alldeles vanlig skolgosse i Skåne. Att det i hans ådror flyter det renaste resandeblod är något han bara upplevt som en liten kittling vid åsynen av en karusell på ett köpcentrum eller ett solblekt cirkustält fladdrande i vårvinden. Omständigheterna placerar honom plötsligt mitt i den underbara cirkusvärld han hittills bara kunnat drömma om. Detta är den första delen av en släktkrönika som tar läsaren på en hisnande resa bakåt i tiden tillsammans med positivhalare, björnförare, akrobater och domptörer. Vi kommer att få möta legendariska personligheter som fotsvetts-Karlsson, Julia Pastrana och inte minst författarens farfar Brazil Jack, vars självupplevda äventyr i den svenska cirkus-, tivoli- och marknadsvärlden är skickligt inflätade i historien om familjen Mundi.Toni Rhodin är skådespelare, varietédirektör, manusförfattare, cirkuskonferencier och populär föredragshållare med ett livslångt och djupt cirkusintresse. Hans far var Teddy Rhodin, balettdansare, balettchef och skådespelare och hans farbror var Trolle Rhodin, cirkusdirektör. Farfar hette Brazil Jack och farfars far Max Alexander. Släkten har mer än hundraåriga cirkustraditioner.

Utgivande förlag: Kira förlag