Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Bengtsson, Kristina Turner

Jämför och hitta det billigaste priset på Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system är skriven av Maria Bengtsson, Kristina Turner och gavs ut .

Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som bok, ljudbok eller e-bok.
Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system. Boken är skriven av författaren Maria Bengtsson, Kristina Turner. Domeratzky förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system var .

Originalspråket som Maria Bengtsson, Kristina Turner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Samhälle & politik|Medicin” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system är det: 9789198868593.


Läs Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som bok

För dig som vill köpa och läsa Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som ljudbok

Vill du lyssna på Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system som pocket

Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system
  • Författare: Maria Bengtsson, Kristina Turner
  • Genre: Samhälle & politik|Medicin
  • Förlag: Domeratzky förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 207
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198868593

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system?

Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system är skriven av författaren Maria Bengtsson, Kristina Turner

När gavs Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system?

Vi rekommenderar att du köper Revolution i BB-fabriken: Hur du tar tillbaka makten över din kropp och föder friskt i ett sjukt system hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Svensk förlossningsvård är i kris och runtom i landet betalar födande kvinn or priset med sina kroppar. Onödiga interventioner har blivit rutin när budget- och effekt iv iserings krav ska mötas. Samtidigt, eller kanske just därför, råder en tystnads kultur. En utbredd konsensus om att det är bäst att hålla tyst om sina negativa, ofta livsomvälvande, upplevelser för att inte skrämma andra. Även kvinnor som söker alternativa vägar som hemförlossning skammas till tystnad av såväl vårdpersonal som av ledar skribenter. Deras positiva upplevelser och den vetenskap och statistik som stödjer deras val ska gömmas och glömmas. Idén om att kvinnor inte klarar av att fatta informerade beslut är en av patriarkatets äldsta. Men nu är det dags att ta bladet från munnen, det är dags för revolution i BB-fabriken! Maria Bengtsson och Kristina Turner har skrivit en heltäckande genomgång av förlossningsvårdens brister och fallgropar och ger handfasta instruktioner på hur du kan ta tillbaka makten över din kropp och föda friskt i ett sjukt system. Det här är en mångfacetterad guide genom misogyna snår som innehåller information, vägledning och fakta, men inte några pekpinnar. I grund och botten är det du själv som är experten på din egen kropp och din bebis. "Sannerligen pågår det ett krig om kvinnokroppen och sannerligen är förlossningsvården av i dag byggd på fundamentalt fel grund. Denna bok synliggör allt detta. In i minsta detalj får vi som läsare kännas vid det som många av oss kanske anar någonstans inuti, men som många inte orkat eller vågat titta på, inte kunnat sätta ord på eller ens varit i närheten av att ha förstått." – Kajsa Åkesdotter, barnmorska "Bengtsson och Turner säger det som ingen annan vågar säga lika klart och tydligt, men som många vet. Det är alldeles nödvändigt att vi drar fram och avtäcker den misogyni som finns inbakad i det system som dagens förlossningsvård bygger på. Innehållet i den här boken är anledningen till att jag inte arbetar som barnmorska inom förlossningsvården idag." – Märta Cullhed Engblom, barnmorska

Utgivande förlag: Domeratzky förlag