Revenge – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jackie Walsh

Jämför och hitta det billigaste priset på Revenge innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Revenge är skriven av Jackie Walsh och gavs ut 2011-03-30.

Revenge som bok, ljudbok eller e-bok.
Revenge

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Revenge

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Revenge. Boken är skriven av författaren Jackie Walsh. Xlibris Corporation är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Revenge var 2011-03-30.

Originalspråket som Jackie Walsh skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Revenge i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 6 mm och den väger så mycket som 150 g. Revenge ISBN är 9781456874858. Revenge är en fristående bok .


Läs Revenge som bok

För dig som vill köpa och läsa Revenge som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Revenge som ljudbok

Vill du lyssna på Revenge som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Revenge som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Revenge som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Revenge som pocket

Revenge finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Revenge med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Revenge med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Revenge
 • Författare: Jackie Walsh
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Xlibris Corporation
 • Utgivningsdatum: 2011-03-30
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781456874858

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Revenge?

Revenge är skriven av författaren Jackie Walsh

När gavs Revenge ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-30.

Var kan jag köpa Revenge?

Vi rekommenderar att du köper Revenge hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Xlibris Corporation