Retoriken i praktiken – övningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ekenvall Monica

Jämför och hitta det billigaste priset på Retoriken i praktiken – övningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Retoriken i praktiken – övningar är skriven av Ekenvall Monica och gavs ut 2010-05-17.

Retoriken i praktiken - övningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Retoriken i praktiken – övningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 279

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Retoriken i praktiken – övningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Retoriken i praktiken – övningar. Boken är skriven av författaren Ekenvall Monica. Utbildningsstadens förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Retoriken i praktiken – övningar var 2010-05-17.

Originalspråket som Ekenvall Monica skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Semantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Retoriken i praktiken – övningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 149 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 190 x 10 mm och den väger så mycket som . Retoriken i praktiken – övningar ISBN är . Retoriken i praktiken – övningar är en fristående bok .


Läs Retoriken i praktiken – övningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Retoriken i praktiken – övningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 279 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Retoriken i praktiken – övningar som ljudbok

Vill du lyssna på Retoriken i praktiken – övningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Retoriken i praktiken – övningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Retoriken i praktiken – övningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Retoriken i praktiken – övningar som pocket

Retoriken i praktiken – övningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Retoriken i praktiken – övningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Retoriken i praktiken – övningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Retoriken i praktiken – övningar
 • Författare: Ekenvall Monica
 • Genre: Semantik
 • Förlag: Utbildningsstadens förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-05-17
 • Pris: 279
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 149
 • Fysiska dimensioner: 240 x 190 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Retoriken i praktiken – övningar?

Retoriken i praktiken – övningar är skriven av författaren Ekenvall Monica

När gavs Retoriken i praktiken – övningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-05-17.

Var kan jag köpa Retoriken i praktiken – övningar?

Vi rekommenderar att du köper Retoriken i praktiken – övningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“För mig är den ideala undervisningssituationen när alla elever har flyt, inte när alla elever har samma kompetens”, säger Monica Ekenvall. “Flyt innebär att utmaningen är rätt för individen, inte så stor att den skapar ångest men tillräckligt stor för att leda till utveckling.”Retoriken i praktiken, övningar kompletterar Retoriken i praktiken, lärarbok.Övningsboken omfattar cirka 180 övningar som är kopplade till motsvarande kapitel i lärarboken.

Utgivande förlag: Utbildningsstadens förlag