Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus

Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joacim Linde

Jämför och hitta det billigaste priset på Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus är skriven av Joacim Linde och gavs ut 2019-02-05.

Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som bok, ljudbok eller e-bok.
Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 489

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus. Boken är skriven av författaren Joacim Linde. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus var 2019-02-05.

Originalspråket som Joacim Linde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Olycksfalls- & akutsjukvård vilket ger den Vpj,Vpk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 270 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 210 x 15 mm och den väger så mycket som 810 g. Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus ISBN är 9789188915016. Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus är en fristående bok .


Läs Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som bok

För dig som vill köpa och läsa Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 489 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som ljudbok

Vill du lyssna på Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus som pocket

Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus
 • Författare: Joacim Linde
 • Genre: Olycksfalls- & akutsjukvård
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2019-02-05
 • Pris: 489
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 270
 • Fysiska dimensioner: 297 x 210 x 15 mm
 • SAB: Vpj,Vpk
 • ISBN: 9789188915016

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus?

Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus är skriven av författaren Joacim Linde

När gavs Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-02-05.

Var kan jag köpa Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus?

Vi rekommenderar att du köper Resuscitering : akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken “Resuscitering – akut intensivvård i svåra miljöer på och utanför sjukhus” beskriver medicinska larmsituationer på sjukhus och inom ambulanssjukvården ur ett läkarperspektiv. Joacim Linde har 20 års erfarenhet av att som anestesiläkare arbeta både på och utanför sjukhus. I boken förmedlar han på ett personligt vis hur avancerad resuscitering av akut sjuka och skadade patienter kan åstadkommas med hög kvalitet även när arbetsförhållandena är svåra. Boken vänder sig till läkare inom akutspecialiteter som i sin dagliga verksamhet deltar i olika former av medicinska larm men kan med behållning läsas även av läkare och sköterskor i andra specialiteter med intresse av att förbättra sin vård av akut sjuka patienter.

Utgivande förlag: Vulkan