Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hélène Barnekow

Jämför och hitta det billigaste priset på Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld är skriven av Hélène Barnekow och gavs ut 2019-08-02.

Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som bok, ljudbok eller e-bok.
Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 298

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld. Boken är skriven av författaren Hélène Barnekow. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld var 2019-08-02.

Originalspråket som Hélène Barnekow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation vilket ger den Qbab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 212 x 155 x 13 mm och den väger så mycket som 331 g. Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld ISBN är 9789147131365. Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld är en fristående bok .


Läs Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som bok

För dig som vill köpa och läsa Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 298 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som ljudbok

Vill du lyssna på Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld som pocket

Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld
 • Författare: Hélène Barnekow
 • Genre: Ledarskap & motivation
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2019-08-02
 • Pris: 298
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 212 x 155 x 13 mm
 • SAB: Qbab
 • ISBN: 9789147131365

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld?

Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld är skriven av författaren Hélène Barnekow

När gavs Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-02.

Var kan jag köpa Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld?

Vi rekommenderar att du köper Re:start : det värdebaserade ledarskapet i en föränderlig värld hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag tror på att göra. Att som ledare hela tiden, varje dag, visa i handling åt vilket håll du vill att organisationen ska röra sig.”Hélène Barnekow är en av Sveriges mest uppmärksammade företagsledare. I den här boken delar hon med sig av sina erfarenheter av att driva förändring i stora etablerade organisationer.Läs merHon ger sin bild av vad om krävs för att kunna skapa en rörelse mot en mer anpassningsbar, kommunikativ och innovativ kultur. Att gå från ett tvådimensionellt ledarskap till ett tredimensionellt.Boken vänder sig till ledare och andra som ser behovet av en mer djupgående förändring internt, som ser att man inte kan fortsätta att “göra som man alltid gjort” utan att det krävs mer än så – det krävs en re:start. Gamla beteenden behöver ifrågasättas, gamla strukturer rivas och normer brytas. Den här boken försöker ge svar på frågan: Vad krävs för att klara av en sådan transformation?Om författarnaHélène Barnekow är vd för Microsoft Sverige med många års erfarenhet av ledarskap inom IT, mobil, och telekom, tidigare bl.a. vd Telia Sverige. Hélène har uppmärksammats för sin passion för kunder, teknik, mänskligt beteende och är en övertygad anhängare av att hållbar förändring kommer från ett stabilt och äkta ledarskap. Nina Pettersson är journalist, skribent och redaktör med mångårig erfarenhet av att hjälpa ledare, entreprenörer, forskare och andra att nå ut med viktiga budskap.

Utgivande förlag: Liber