Resor i världen åk 6 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Södergren

Jämför och hitta det billigaste priset på Resor i världen åk 6 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Resor i världen åk 6 är skriven av Maria Södergren och gavs ut 2016-12-16.

Resor i världen åk 6 som bok, ljudbok eller e-bok.
Resor i världen åk 6

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 93

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Resor i världen åk 6

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Resor i världen åk 6. Boken är skriven av författaren Maria Södergren. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Resor i världen åk 6 var 2016-12-16.

Originalspråket som Maria Södergren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Resor i världen åk 6 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 56 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 195 x 4 mm och den väger så mycket som 143 g. Resor i världen åk 6 ISBN är 9789147119936. Resor i världen åk 6 är en del av serien: Skrivcirkeln åk 4-6.


Läs Resor i världen åk 6 som bok

För dig som vill köpa och läsa Resor i världen åk 6 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 93 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Resor i världen åk 6 som ljudbok

Vill du lyssna på Resor i världen åk 6 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Resor i världen åk 6 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Resor i världen åk 6 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Resor i världen åk 6 som pocket

Resor i världen åk 6 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Resor i världen åk 6 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Resor i världen åk 6 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Resor i världen åk 6
 • Författare: Maria Södergren
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2016-12-16
 • Pris: 93
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 56
 • Fysiska dimensioner: 265 x 195 x 4 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147119936

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Resor i världen åk 6?

Resor i världen åk 6 är skriven av författaren Maria Södergren

När gavs Resor i världen åk 6 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-16.

Var kan jag köpa Resor i världen åk 6?

Vi rekommenderar att du köper Resor i världen åk 6 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Skrivcirkeln får eleverna lära sig att skriva olika texter i genrerna berättande, återberättande, beskrivande, förklarande, instruerande och argumenterande. För att kunna lära sig det behöver eleverna läsa och förstå olika texter i varje genre. I Skrivcirkeln kombineras därför genrepedagogik med läsförståelsestrategier. Arbetssättet utgår dessutom från cirkelmodellens fyra faser.Läs merI Skrivcirkeln får eleverna lära sig att skriva olika texter i genrerna berättande, återberättande, beskrivande, förklarande, instruerande och argumenterande. För att kunna lära sig det behöver eleverna läsa och förstå olika texter i varje genre. I Skrivcirkeln kombineras därför genrepedagogik med läsförståelsestrategier. Arbetssättet utgår dessutom från cirkelmodellens fyra faser.Skrivcirkeln består av tre arbetshäften, ett för vardera årskurs 4, 5 och 6, samt en metodbok för läraren.Varje årskursbok har ett eget tema och alla tar upp genrerna berättande, återberättande, beskrivande, förklarande, instruerande och argumenterande.Det finns även arbetshäften för åk 2 och 3 med tillhörande metodbok, läs mer på liber.se under Skrivcirkeln åk 2-3.I metodboken får du som lärare mer information om genrepedagogik, cirkelmodellen, olika läs- och skrivstrategier samt språkutvecklande arbetssätt för alla elever. Där finns också flera kopieringsunderlag som du kan använda tillsammans med dina elever, för att fortsätta utveckla deras förmågor att läsa, förstå och skriva olika texter.I varje kapitel i årskursböckerna arbetar eleverna på samma sätt, utifrån cirkelmodellens fyra faser:Om författarnaMaria Södergren är läromedelsförfattare, låg- och mellan- och speciallärare. När hon läste specialpedagogik kom hon i kontakt med RT-metoden och har använt den med sina elever sedan 2009. Maria håller också studiecirklar i RT-metoden och läsförståelsestrategier för lärare som undervisar i åk F-9. Hon har dessutom fortbildat sig i genrepedagogik utifrån cirkelmodellen, och arbetar enligt den pedagogiken i många ämnen med sina elever. Maria har också skrivit Fixa Läsningen Läsförståelse för åk 1-3. – Fas 4 Visa vad du kan: Eleverna visar vad de lärt sig genom att skriva individuella texter i varje genre.- Fas 3 Lära och skriva tillsammans: Eleverna samtalar, lär och skriver tillsammans i par eller grupp, genom att diskutera formuleringar och strukturer.- Fas 2 Läsa och lära: Eleverna läser exempeltexter och lär sig om genrernas struktur och språkliga drag.- Fas 1 Bygga upp kunskaper: Eleverna bygger upp kunskaper om ämnena, olika ämnesord och begrepp, för att förstå texterna i varje genre.UppläggSkrivcirkeln Metodbok Åk 4-6Skrivcirkeln Resor i världen åk 6Skrivcirkeln Otroliga rekord åk 5Skrivcirkeln Mysterier Åk 4KomponenterPedagogiska tankar

Utgivande förlag: Liber