Repstegen Bråk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rickard Ahlberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Repstegen Bråk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Repstegen Bråk är skriven av Rickard Ahlberg och gavs ut 2010-01-07.

Repstegen Bråk som bok, ljudbok eller e-bok.
Repstegen Bråk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Repstegen Bråk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Repstegen Bråk. Boken är skriven av författaren Rickard Ahlberg. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Repstegen Bråk var 2010-01-07.

Originalspråket som Rickard Ahlberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Repstegen Bråk i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 165 x 3 mm och den väger så mycket som 113 g. Repstegen Bråk ISBN är . Repstegen Bråk är en del av serien: Repstegen.


Läs Repstegen Bråk som bok

För dig som vill köpa och läsa Repstegen Bråk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Repstegen Bråk som ljudbok

Vill du lyssna på Repstegen Bråk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Repstegen Bråk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Repstegen Bråk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Repstegen Bråk som pocket

Repstegen Bråk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Repstegen Bråk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Repstegen Bråk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Repstegen Bråk
 • Författare: Rickard Ahlberg
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2010-01-07
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 245 x 165 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Repstegen Bråk?

Repstegen Bråk är skriven av författaren Rickard Ahlberg

När gavs Repstegen Bråk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-01-07.

Var kan jag köpa Repstegen Bråk?

Vi rekommenderar att du köper Repstegen Bråk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Repstegen – repetition steg för steg, är ett diagnos- och träningsmaterial som omfattar den grundläggande matematiken för skolår 4-6. Materialet lämpar sig väl för elever på högre stadier som behöver reparera brister i grunderna men är även lämpligt att använda som repetition inför de nationella proven. I serien ingår både diagnos- och träningshäfte som omfattar taluppfattning, de fyra räknesätten, bråk, procent, enheter och tid. Repstegen Bråk inleds med bråk som del av en hel och del av ett antal där förståelsen för bråkbegreppet är väsentligt. När alla steg är genomgångna ska eleverna även kunna ordna bråk efter storlek, skriva bråk med olika nämnare samt addera, subtrahera, multiplicera och dividera enkla bråk. Det finns både för- och efterdiagnoser till uppgifterna i Repstegen Bråk & Procent Diagnos som kopieringsunderlag med tydliga anvisningar till vilket häfte eleven behöver arbeta med. Repstegen passar dig som:* söker ett diagnos- och träningsmaterial som omfattar den grundläggande matematiken för årskurs 4-6* har elever på högre stadier som behöver reparera brister i de matematiska grunderna* söker material som repetition inför de nationella proven Författare till Repstegen Bråk är Rickard Ahlberg, verksam vid Hagabergskolan i Västerås.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB