Religionssociologi – en introduktion – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Inger Furseth

Jämför och hitta det billigaste priset på Religionssociologi – en introduktion innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Religionssociologi – en introduktion är skriven av Inger Furseth och gavs ut 2005-08-01.

Religionssociologi - en introduktion som bok, ljudbok eller e-bok.
Religionssociologi – en introduktion

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 392

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Religionssociologi – en introduktion

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Religionssociologi – en introduktion. Boken är skriven av författaren Inger Furseth. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Religionssociologi – en introduktion var 2005-08-01.

Originalspråket som Inger Furseth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion: allmänt Sociologi & antropologi vilket ger den C:oa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Religionssociologi – en introduktion i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 308 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 160 x 20 mm och den väger så mycket som 580 g. Religionssociologi – en introduktion ISBN är 9789147075621. Religionssociologi – en introduktion är en fristående bok .


Läs Religionssociologi – en introduktion som bok

För dig som vill köpa och läsa Religionssociologi – en introduktion som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 392 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Religionssociologi – en introduktion som ljudbok

Vill du lyssna på Religionssociologi – en introduktion som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Religionssociologi – en introduktion som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Religionssociologi – en introduktion som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Religionssociologi – en introduktion som pocket

Religionssociologi – en introduktion finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Religionssociologi – en introduktion med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Religionssociologi – en introduktion med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Religionssociologi – en introduktion
 • Författare: Inger Furseth
 • Genre: Religion: allmänt Sociologi & antropologi
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2005-08-01
 • Pris: 392
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 308
 • Fysiska dimensioner: 240 x 160 x 20 mm
 • SAB: C:oa
 • ISBN: 9789147075621

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Religionssociologi – en introduktion?

Religionssociologi – en introduktion är skriven av författaren Inger Furseth

När gavs Religionssociologi – en introduktion ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-08-01.

Var kan jag köpa Religionssociologi – en introduktion?

Vi rekommenderar att du köper Religionssociologi – en introduktion hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Håller religionen på att försvagas i vår tid, eller står vi inför en religiös uppblomstring? Vilken roll spelar religionen i etniska och nationella konflikter?Läs merIdag ställs oftare frågor om religionens roll i samhället än för en generation sedan. Är religionen en grundläggande drivkraft, eller missbrukas den av politiska ledare? Är all religion kvinnoförtryckande? Finns det ett religiöst inslag i vår tids fokusering på hälsa och välmående? Den här boken ger en översikt över sociologiska teorier om religion, bl.a. korta framställningar av centrala sociologers analyser av religion, från Karl Marx till Zygmunt Bauman.Om författarnaInger Furseth är sociolog och forskare knuten till Stiftelsen Kirkeforskning. Pål Repstad är professor i religionssociologi vid Høgskolen i Agder, Norge.

Utgivande förlag: Liber