Religion – i människors medvetanden och samhällen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olav Hammer

Jämför och hitta det billigaste priset på Religion – i människors medvetanden och samhällen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Religion – i människors medvetanden och samhällen är skriven av Olav Hammer och gavs ut 2010-09-01.

Religion - i människors medvetanden och samhällen som bok, ljudbok eller e-bok.
Religion – i människors medvetanden och samhällen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 292

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Religion – i människors medvetanden och samhällen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Religion – i människors medvetanden och samhällen. Boken är skriven av författaren Olav Hammer. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Religion – i människors medvetanden och samhällen var 2010-09-01.

Originalspråket som Olav Hammer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den Cm,C:oa,200 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Religion – i människors medvetanden och samhällen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 11 mm och den väger så mycket som 383 g. Religion – i människors medvetanden och samhällen ISBN är 9789144059129. Religion – i människors medvetanden och samhällen är en fristående bok .


Läs Religion – i människors medvetanden och samhällen som bok

För dig som vill köpa och läsa Religion – i människors medvetanden och samhällen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 292 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Religion – i människors medvetanden och samhällen som ljudbok

Vill du lyssna på Religion – i människors medvetanden och samhällen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Religion – i människors medvetanden och samhällen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Religion – i människors medvetanden och samhällen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Religion – i människors medvetanden och samhällen som pocket

Religion – i människors medvetanden och samhällen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Religion – i människors medvetanden och samhällen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Religion – i människors medvetanden och samhällen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Religion – i människors medvetanden och samhällen
 • Författare: Olav Hammer
 • Genre: Religion
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2010-09-01
 • Pris: 292
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 11 mm
 • SAB: Cm,C:oa,200
 • ISBN: 9789144059129

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Religion – i människors medvetanden och samhällen?

Religion – i människors medvetanden och samhällen är skriven av författaren Olav Hammer

När gavs Religion – i människors medvetanden och samhällen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-09-01.

Var kan jag köpa Religion – i människors medvetanden och samhällen?

Vi rekommenderar att du köper Religion – i människors medvetanden och samhällen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Religion är ett gåtfullt fenomen. Vad får människor över hela världen att avsätta enorma resurser på att utföra till synes meningslösa ritualer? Vad får dem att acceptera att gudarna pålägger dem umbäranden som fasta, livslångt celibat, omskärelse och piskning? Hur kan man övertyga människor om radikalt osannolika påståenden som att en hantverkarson från Palestina var gudomlig, att människor av låg kast skapades av urmänniskan Purushas fötter, eller – som det hävdas på Salomonöarna i Stilla Havet – att man blir sjuk därför att en osynlig bläckfiskande har trängt in i ens kropp? I Religion – i människors medvetanden och samhällen diskuterar två religionsvetare möjliga svar på sådana frågor genom att se på religionens roll i människors sinne, i vår arts utvecklingshistoria och i våra samhällen.Boken är avsedd för studenter i religionsvetenskap och andra ämnen där en förståelse för fenomenet religion ingår, exempelvis sociologi, antropologi och idéhistoria, men vänder sig också till andra med intresse för religion. Den kan läsas utan närmare förkunskaper. Boken guidar läsaren från historiens första späda försök att greppa det komplexa fenomenet religion och fram till forskningens frontlinjer.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB