Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Broman

Jämför och hitta det billigaste priset på Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok är skriven av Jakob Broman och gavs ut 2017-12-08.

Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 427

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok. Boken är skriven av författaren Jakob Broman. Wolters Kluwer är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok var 2017-12-08.

Originalspråket som Jakob Broman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbetsrätt vilket ger den Ohae-c:oe,Ohab-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 213 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 11 mm och den väger så mycket som 276 g. Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok ISBN är 9789139116240. Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok är en fristående bok .


Läs Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 427 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som ljudbok

Vill du lyssna på Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok som pocket

Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok
 • Författare: Jakob Broman
 • Genre: Arbetsrätt
 • Förlag: Wolters Kluwer
 • Utgivningsdatum: 2017-12-08
 • Pris: 427
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 213
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 11 mm
 • SAB: Ohae-c:oe,Ohab-c
 • ISBN: 9789139116240

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok?

Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok är skriven av författaren Jakob Broman

När gavs Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-08.

Var kan jag köpa Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok?

Vi rekommenderar att du köper Rehabiliteringsansvaret : en arbetsrättslig handbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När en arbetstagare inte längre kan utföra sina arbetsuppgifter därföratt han eller hon har blivit sjuk eller skadad, aktualiseras olika rättsreglersom syftar till att göra det möjligt för arbetstagaren att behålla sin anställning och kunna fortsätta att arbeta hos arbetsgivaren. Lyckas detta så undviks uppsägning och utslagning från arbetslivet.Dessa regler finns framför allt i arbetsmiljölagen, socialförsäkringsbalkenoch lagen om anställningsskydd. Tillsammans bildar de ett system för den arbetslivsinriktade rehabiliteringen som arbetsgivaren ansvarar för. Allt detta skildras i boken. Översiktligt berörs även diskrimineringslagens regler om funktionsnedsättning och framför allt reglerna rörande förbudet att diskriminera arbetstagare i form av bristande tillgänglighet. Vi redovisar översiktligt även EU-rättens skydd mot diskriminering av arbetstagare med funktionshinder.Boken är användbar i det praktiska arbetslivet och lämplig som handbokför dem som är involverade i rehabiliteringsprocessen – fackliga företrädare, företrädare för arbetsgivare, advokater och andra arbetsrättsjurister. Boken kan användas även i utbildningssammanhang.

Utgivande förlag: Wolters Kluwer