Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Hellbom

Jämför och hitta det billigaste priset på Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden är skriven av Maria Hellbom och gavs ut 2013-04-29.

Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som bok, ljudbok eller e-bok.
Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 554

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden. Boken är skriven av författaren Maria Hellbom. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden var 2013-04-29.

Originalspråket som Maria Hellbom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 255 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 411 g. Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden ISBN är 9789127131286. Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden är en fristående bok .


Läs Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som bok

För dig som vill köpa och läsa Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 554 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som ljudbok

Vill du lyssna på Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden som pocket

Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden
 • Författare: Maria Hellbom
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2013-04-29
 • Pris: 554
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 255
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127131286

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden?

Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden är skriven av författaren Maria Hellbom

När gavs Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-29.

Var kan jag köpa Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden?

Vi rekommenderar att du köper Rehabilitering vid cancersjukdom : Att möta framtiden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Cancer är en folksjukdom och fler än 60 000 nya fall diagnostiseras årligen. Samtidigt gör den medicinska utvecklingen att allt fler överlever sin sjukdom eller lever med den under lång tid. Sammantaget ställer detta stora krav på vården och andra samhällsaktörer att tillsammans skapa fungerande strukturer för rehabilitering. Det handlar inte bara om medicinsk vård, utan också om insatser från försäkringskassa, arbetsförmedling, arbetsgivare, skola, socialtjänst med flera aktörer.I Rehabilitering vid cancersjukdom ger ledande kliniker och forskare en överblick över fysiska, psykiska, sociala och existentiella aspekter av rehabilitering under och efter en cancersjukdom. Att leva med en lång och ofta plågsam behandling försätter patienten i ett utsatt läge, både i familjen och på arbetsmarknaden. Därför kräver rehabilitering en helhetssyn, där man arbetar med många olika delar av en människas liv.

Utgivande förlag: Natur &amp