Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frida Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik är skriven av Frida Andersson och gavs ut 2008-01-01.

Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som bok, ljudbok eller e-bok.
Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 349

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik. Boken är skriven av författaren Frida Andersson. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik var 2008-01-01.

Originalspråket som Frida Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Geografi vilket ger den Qadcb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 301 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 155 x 18 mm och den väger så mycket som 400 g. Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik ISBN är 9789144015415. Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik är en fristående bok .


Läs Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som bok

För dig som vill köpa och läsa Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 349 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som ljudbok

Vill du lyssna på Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik som pocket

Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik
 • Författare: Frida Andersson
 • Genre: Geografi
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2008-01-01
 • Pris: 349
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 301
 • Fysiska dimensioner: 222 x 155 x 18 mm
 • SAB: Qadcb
 • ISBN: 9789144015415

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik?

Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik är skriven av författaren Frida Andersson

När gavs Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-01-01.

Var kan jag köpa Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik?

Vi rekommenderar att du köper Regionalpolitikens geografi : regional tillväxt i teori och praktik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med en bred överblick över svensk regionalpolitik ger denna bok en kritisk introduktion till regionalpolitiken i såväl teori som praktik. Här ges inga färdiga recept på hur politiska satsningar kan skapa regional tillväxt. Istället diskuterar boken regionalpolitiken som en social praktik där våra föreställningar om geografi, tillväxt, regional kultur och särart problematiseras. Är det givet vad som ska anses vara en region? Vad ska regional tillväxt innebära, och kommer den nödvändigtvis att göra invånarnas liv bättre? På ett intresseväckande sätt förenas praktiska exempel från svensk regionalpolitik med den aktuella teoribildningen inom kulturgeografi. De teman som behandlas spänner över ett vitt fält från regional identitetspolitik och kultur som regional resurs, till planering av transportkorridorer på europeisk nivå och regionförstoringens konsekvenser ur ett genusperspektiv. Boken ger en introduktion till svensk regionalpolitik och ökar förståelsen för hur olika teoretiska perspektiv kan användas för att analysera dessa frågor. Samtidigt bidrar boken till en vidgad debatt kring vad regionalpolitik innebär och vilka som ska vara med och forma den. Texterna i boken är författade av kulturgeografer som är verksamma vid högskolor och universitet runt om i Sverige. Boken vänder sig till studenter inom kulturgeografi och angränsande samhällsvetenskapliga ämnen som sociologi, ekonomisk historia, statsvetenskap, turismforskning och planering. Den är också av intresse för tjänstemän som arbetar med regionalpolitiska frågor.

Utgivande förlag: Studentlitteratur