Refrängen : en bok om livet – typ – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Persson

Jämför och hitta det billigaste priset på Refrängen : en bok om livet – typ innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Refrängen : en bok om livet – typ är skriven av Ulrika Persson och gavs ut 2020-03-20.

Refrängen : en bok om livet - typ som bok, ljudbok eller e-bok.
Refrängen : en bok om livet – typ

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Refrängen : en bok om livet – typ

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Refrängen : en bok om livet – typ. Boken är skriven av författaren Ulrika Persson. Stevali Fakta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Refrängen : en bok om livet – typ var 2020-03-20.

Originalspråket som Ulrika Persson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fylla-i-böcker Sorghantering vilket ger den Dokc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Refrängen : en bok om livet – typ i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 57 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 280 g. Refrängen : en bok om livet – typ ISBN är 9789188639806. Refrängen : en bok om livet – typ är en fristående bok .


Läs Refrängen : en bok om livet – typ som bok

För dig som vill köpa och läsa Refrängen : en bok om livet – typ som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Refrängen : en bok om livet – typ som ljudbok

Vill du lyssna på Refrängen : en bok om livet – typ som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Refrängen : en bok om livet – typ som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Refrängen : en bok om livet – typ som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Refrängen : en bok om livet – typ som pocket

Refrängen : en bok om livet – typ finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Refrängen : en bok om livet – typ med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Refrängen : en bok om livet – typ med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Refrängen : en bok om livet – typ
 • Författare: Ulrika Persson
 • Genre: Fylla-i-böcker Sorghantering
 • Förlag: Stevali Fakta
 • Utgivningsdatum: 2020-03-20
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 57
 • Fysiska dimensioner: 250 x 175 x 10 mm
 • SAB: Dokc
 • ISBN: 9789188639806

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Refrängen : en bok om livet – typ?

Refrängen : en bok om livet – typ är skriven av författaren Ulrika Persson

När gavs Refrängen : en bok om livet – typ ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-20.

Var kan jag köpa Refrängen : en bok om livet – typ?

Vi rekommenderar att du köper Refrängen : en bok om livet – typ hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det här är något så udda som en rolig bok om begravningar. Med inspirerande idéer, roliga tankar och tänkvärda råd om praktiska saker gör Refrängen det till ett nöje att fundera på sitt sista kalas . Boken blir dessutom till stor hjälp och ett fint minne för de som så småningom blir ansvariga för att arrangera begravningen.Tack och lov behöver de flesta av oss bara planera några få begravningar i livet, men nackdelen med det är att vi aldrig blir vana. Dessutom ska själva planeringen göras snabbt, samtidigt som man står villrådig och behöver hantera sin egen sorg och saknad. Just där och då är det nästan omöjligt att byta perspektiv och planera en annorlunda eller personlig begravning. Många gånger har man inte ens snuddat vid ämnet tidigare, och i värsta fall har de efterlevande helt olika uppfattning om hur det ska vara.Med den här boken vill författarna sudda bort tabun och ändra vår syn på begravningar. Det finns utrymme att både kryssa i enkla alternativ och att skriva ner dina egna tankar och idéer. Författarna balanserar perfekt mellan en lättsam ton och den tunga vetskapen om att en av dem diagnostiserats med obotlig cancer därav att de kom på tanken att skriva Refrängen.Sagt om boken:Femina M Magasin Allers Författarna uppmanar läsaren att skriva ner om han eller hon vill ha psalmer eller kanske ett jazzband som spelar i kyrkan? De peppar oss att skriva en bucket-lista och fundera på om vi kanske vill ha en ängel med glorian på sned i vår dödsannons? Tonen i boken är genomgående lättsam och humoristisk. Tystnaden är inte längre lika kompakt, allt fler öppnar sina ögon för dödens realitet och tar kontroll över det som går att ta kontroll över. Vi har insett att det är både klokt och befriande att tänka på sin egen begravning. Ulrika och Malin har skrivit en lättsam, humoristisk och faktaspäckad fylla-i-handbok på temat. I princip blir det svåra mindre svårt om man kan skämta om det. Om detta är de överens: Vi måste börja prata mer om döden. Reaktionerna på boken har varit precis som de hoppats på. Läsare har haft med den på tjejmiddag, någon annan har den liggande på nattduksbordet, och till början tveksamma skeptiker har nu köpt sig ett exemplar till sin bästa vän eller partner.  

Utgivande förlag: Stevali Fakta