Reflex Plus elevbok uppl 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Almgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Reflex Plus elevbok uppl 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Reflex Plus elevbok uppl 2 är skriven av Hans Almgren och gavs ut 2017-08-22.

Reflex Plus elevbok uppl 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Reflex Plus elevbok uppl 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 639

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Reflex Plus elevbok uppl 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Reflex Plus elevbok uppl 2. Boken är skriven av författaren Hans Almgren. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Reflex Plus elevbok uppl 2 var 2017-08-22.

Originalspråket som Hans Almgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Reflex Plus elevbok uppl 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 18 mm och den väger så mycket som 700 g. Reflex Plus elevbok uppl 2 ISBN är 9789140695574. Reflex Plus elevbok uppl 2 är en del av serien: Reflex.


Läs Reflex Plus elevbok uppl 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Reflex Plus elevbok uppl 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 639 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Reflex Plus elevbok uppl 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Reflex Plus elevbok uppl 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Reflex Plus elevbok uppl 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Reflex Plus elevbok uppl 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Reflex Plus elevbok uppl 2 som pocket

Reflex Plus elevbok uppl 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Reflex Plus elevbok uppl 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Reflex Plus elevbok uppl 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Reflex Plus elevbok uppl 2
 • Författare: Hans Almgren
 • Genre:
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2017-08-22
 • Pris: 639
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140695574

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Reflex Plus elevbok uppl 2?

Reflex Plus elevbok uppl 2 är skriven av författaren Hans Almgren

När gavs Reflex Plus elevbok uppl 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-22.

Var kan jag köpa Reflex Plus elevbok uppl 2?

Vi rekommenderar att du köper Reflex Plus elevbok uppl 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Reflex är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasieskolan som består av tryckta elevböcker och digitala läromedel. Reflex Plus, elevbok är i första hand avsedd för kursen Samhällskunskap 1b. Här får du ett inspirerande och flexibelt läromedel med ett berättande språk och en tydlig struktur som underlättar för både dig som lärare och dina elever. Eleverna ges utförlig faktabakgrund till ämnets alla delar. Olika samhällsfrågor belyses ur både ett samhälls- och ett individperspektiv. Det finns debattrutor och engagerande case i varje avsnitt, dessa bjuder in till diskussion och ställningstagande samt gör teorin mer verklighetsanknuten. Till avsnitten finns såväl repetitionsfrågor som analysuppgifter, diskussionsuppgifter och fördjupningsuppgifter. Den överskådliga formgivningen, detaljerade innehållsförteckningen och det fylliga registret gör att boken fungerar väldigt bra som referensbok vid elevarbeten. I denna andra upplaga har genusperspektivet blivit tydligare, med bland annat ett helt nyskrivet kapitel som heter Han, hon och hen. Texterna kompletteras med många diskussionsväckande bilder, statistik och tabeller. Övningarna tränar i högre grad de förmågor som kunskapskraven mäter. Detta är en modern klassiker som bara blir bättre! Reflex Plus, elevbok i korthet: * anpassad för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b* inspirerande, flexibel, med ett berättande språk och tydlig struktur – underlättar för både lärare och elever* debattrutor och engagerande case som bjuder in till diskussion och ställningstagande

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB