Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Daniel Brännström

Jämför och hitta det billigaste priset på Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok är skriven av Daniel Brännström och gavs ut 2020-07-14.

Redovisning i bolag och koncerner - Övningsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 296

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok. Boken är skriven av författaren Daniel Brännström. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok var 2020-07-14.

Originalspråket som Daniel Brännström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Redovisning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok ISBN är 9789144142128. Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok är en fristående bok .


Läs Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 296 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok som pocket

Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok
 • Författare: Daniel Brännström
 • Genre: Redovisning
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-07-14
 • Pris: 296
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144142128

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok?

Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok är skriven av författaren Daniel Brännström

När gavs Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-14.

Var kan jag köpa Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok?

Vi rekommenderar att du köper Redovisning i bolag och koncerner – Övningsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Redovisning i bolag och koncerner behandlar grunderna i bokföring utifrån bokföringslagen och redovisning utifrån årsredovisningslagen. Boken är avsedd för introduktionskurser inom redovisning på universitetsnivå.Denna övningsbok innehåller övningsuppgifter inom dels bokföring, dels de redovisningsregler som styr utformningen av en årsredovisning. Övningarna följer huvudbokens tematisering, och är därigenom tillämpning av vad som beskrivs i huvudboken. Även om bokföring och redovisning oundvikligen kan ses som detaljorienterade områden, har övningarna utformats för att illustrera de genomgående teman som förekommer inom dessa områden.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB