Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cyril Hellman

Jämför och hitta det billigaste priset på Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien är skriven av Cyril Hellman och gavs ut 2017-03-27.

Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som bok, ljudbok eller e-bok.
Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien. Boken är skriven av författaren Cyril Hellman. Stevali är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien var 2017-03-27.

Originalspråket som Cyril Hellman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konflikter efter andra världskriget Reportage & samlingar av journalistiska texter vilket ger den Koa.6 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 12 mm och den väger så mycket som 289 g. Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien ISBN är 9789176572184. Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien är en fristående bok .


Läs Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som bok

För dig som vill köpa och läsa Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som ljudbok

Vill du lyssna på Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien som pocket

Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien
 • Författare: Cyril Hellman
 • Genre: Konflikter efter andra världskriget Reportage & samlingar av journalistiska texter
 • Förlag: Stevali
 • Utgivningsdatum: 2017-03-27
 • Pris: 99
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 12 mm
 • SAB: Koa.6
 • ISBN: 9789176572184

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien?

Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien är skriven av författaren Cyril Hellman

När gavs Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-27.

Var kan jag köpa Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien?

Vi rekommenderar att du köper Rapport från fronten mot IS : dagboksanteckningar från kriget i Irak och Syrien hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Cyril Hellman reser med svenska YPG-befälet Rafael Kardari till Kurdistan för att göra en dokumentärfilm. Kardari som tidigare stridit i Kobane är Sveriges första soldat i kriget mot historiens kanske grymmaste krigarorganisation Islamiska staten. Hellman och Kardari åker tillsammans med en kvinnlig soldat till fronten i Irak för att sedan resa in i Syrien och delta i striderna. Under resan för Hellman en dagbok som för tankarna till en spännande thriller. Han registrerar, observerar, filmar och resonerar kring IS grymheter för att slutligen hamna i eldstrid. Delar av dagboken har tidigare publicerats på kontro.se men ges nu ut i bokform tillsammans med en historik över terrororganisationens väg från gerillagrupp i det ockuperade Irak till al-quida och slutligen IS.”En naket uppriktig beskrivning av kriget i norra Syrien och Irak under några veckor i våras”Stig Larsson, Expressen”Just som genom att Hellman berättar också om de dagar då inget speciellt händer får man en autentisk bild av hur det är vid fronten. Boken är kort och lättläst. Hellman skriver medryckande”Svante Lundgren, HUJUÅDÅ-Assyriska Riksförbundets tidning.”Att rapportera i dagboksform gör att bilderna därifrån blir så mycket mer levande för mig. Alla små, jag kan ju inte kalla dem vardagliga, även om det säkert blev någon slags vardag för Cyril, men ja, de små detaljerna som ryms i hans anteckningar blir något annat än de mer svepande referat jag får från dagstidningarna. Mer intimt, men också mer skrämmande. Och mer personligt förstås. Det är i det personliga jag hittar de ord och rader som gör att det här kriget blir svårare att lägga ifrån sig”Johanna Ögren, Bokhora.seOm författarenCyril Hellman är författare, filmare och flerfaldigt prisbelönad journalist. Han är chefredaktör för Kontro och har tidigare skrivit för dagstidningar som Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Sydsvenskan och Göteborgs posten samt magasin som Vice, ETC och Situation Stockholm

Utgivande förlag: Stevali