Räkna matte! : gångertabeller – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kerri-Ann Hulme

Jämför och hitta det billigaste priset på Räkna matte! : gångertabeller innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Räkna matte! : gångertabeller är skriven av Kerri-Ann Hulme och gavs ut 2019-07-19.

Räkna matte! : gångertabeller som bok, ljudbok eller e-bok.
Räkna matte! : gångertabeller

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 85

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Räkna matte! : gångertabeller

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Räkna matte! : gångertabeller. Boken är skriven av författaren Kerri-Ann Hulme. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Räkna matte! : gångertabeller var 2019-07-19.

Originalspråket som Kerri-Ann Hulme skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Räkna matte! : gångertabeller i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 10 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Räkna matte! : gångertabeller ISBN är . Räkna matte! : gångertabeller är en fristående bok .


Läs Räkna matte! : gångertabeller som bok

För dig som vill köpa och läsa Räkna matte! : gångertabeller som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 85 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Räkna matte! : gångertabeller som ljudbok

Vill du lyssna på Räkna matte! : gångertabeller som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Räkna matte! : gångertabeller som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Räkna matte! : gångertabeller som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Räkna matte! : gångertabeller som pocket

Räkna matte! : gångertabeller finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Räkna matte! : gångertabeller med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Räkna matte! : gångertabeller med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Räkna matte! : gångertabeller
 • Författare: Kerri-Ann Hulme
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-07-19
 • Pris: 85
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 10
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Räkna matte! : gångertabeller?

Räkna matte! : gångertabeller är skriven av författaren Kerri-Ann Hulme

När gavs Räkna matte! : gångertabeller ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-19.

Var kan jag köpa Räkna matte! : gångertabeller?

Vi rekommenderar att du köper Räkna matte! : gångertabeller hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tycker du att det är svårt att räkna multiplikation? Då är den här interaktiva boken den perfekta lösningen. Räkna och skriv ditt svar på den blanka ytan. Dra sedan i remsan så får du se det rätta svaret. Torka bort det du skrivit och prova igen! Roliga bilder och enkla instruktioner gör matte till något kul!

Utgivande förlag: Tukan förlag