Radonboken : nya byggnader – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Connie Box

Jämför och hitta det billigaste priset på Radonboken : nya byggnader innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Radonboken : nya byggnader är skriven av Connie Box och gavs ut 2019-11-01.

Radonboken : nya byggnader som bok, ljudbok eller e-bok.
Radonboken : nya byggnader

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 583

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Radonboken : nya byggnader

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Radonboken : nya byggnader. Boken är skriven av författaren Connie Box. Svensk Byggtjänst är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Radonboken : nya byggnader var 2019-11-01.

Originalspråket som Connie Box skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Byggnadskonstruktion & byggnadsmaterial vilket ger den Ppb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Radonboken : nya byggnader i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 182 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Radonboken : nya byggnader ISBN är 9789173339964. Radonboken : nya byggnader är en fristående bok .


Läs Radonboken : nya byggnader som bok

För dig som vill köpa och läsa Radonboken : nya byggnader som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 583 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Radonboken : nya byggnader som ljudbok

Vill du lyssna på Radonboken : nya byggnader som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Radonboken : nya byggnader som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Radonboken : nya byggnader som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Radonboken : nya byggnader som pocket

Radonboken : nya byggnader finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Radonboken : nya byggnader med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Radonboken : nya byggnader med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Radonboken : nya byggnader
 • Författare: Connie Box
 • Genre: Byggnadskonstruktion & byggnadsmaterial
 • Förlag: Svensk Byggtjänst
 • Utgivningsdatum: 2019-11-01
 • Pris: 583
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 182
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Ppb
 • ISBN: 9789173339964

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Radonboken : nya byggnader?

Radonboken : nya byggnader är skriven av författaren Connie Box

När gavs Radonboken : nya byggnader ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-01.

Var kan jag köpa Radonboken : nya byggnader?

Vi rekommenderar att du köper Radonboken : nya byggnader hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken beskriver utförligt hur man vid nyproduktion kan förebygga att radonhalterna i den färdiga byggnaden blir förhöjda. Tyngdpunkten i boken ligger på redovisning av hur en byggnad ska utformas för att hindra att radongas från marken kommer in i byggnaden.Även radonavgång från grundvatten och byggmaterial behandlas liksom teknik för mätning av radon och gammastrålning.

Utgivande förlag: Svensk Byggtjänst