Radio Valleby – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Radio Valleby innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Radio Valleby är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2021-08-26.

Radio Valleby som bok, ljudbok eller e-bok.
Radio Valleby

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Radio Valleby

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Radio Valleby. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Radio Valleby var 2021-08-26.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Radio Valleby är det: 9789179759001.


Läs Radio Valleby som bok

För dig som vill köpa och läsa Radio Valleby som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Radio Valleby som ljudbok

Vill du lyssna på Radio Valleby som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Radio Valleby som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Radio Valleby som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Radio Valleby som pocket

Radio Valleby finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Radio Valleby med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Radio Valleby med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Radio Valleby
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-08-26
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179759001

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Radio Valleby?

Radio Valleby är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs Radio Valleby ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-26.

Var kan jag köpa Radio Valleby?

Vi rekommenderar att du köper Radio Valleby hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Läs och lyssna – ett mysterium, 13 låtar! Välkommen till Radio Valleby – Sigge Janssons alldeles eget radioprogram! Hit ringer alla i Valleby för att önska sina favoritlåtar och för att delta i hans extremt kluriga frågesport. Men idag har Sigge problem – en hemlig busringare ringer in och retas och förstör! Kan LasseMajas detektivbyrå hjälpa honom att lista ut vem busringaren är? En fyndig LasseMaja-berättelse där de färgstarka Vallebyborna får ta plats – och ta ton! I boken finns 13 originallåtar som sjungits in av Marit Bergman, Louise Hoffsten, Johan Ulveson och Stefan Sundström. Via QR-koder är låtarna lätta att lyssna på och sjunga med i. Böckerna om LasseMajas detektivbyrå är en av Sveriges största barnbokssuccéer genom tiderna och har blivit till såväl teve och film som spel och pyssel. Inte undra på, när Martin Widmarks charmiga berättelser tillsammans med Helena Willis skruvade bilder gör varje LasseMaja-bok till ett oemotståndligt läsäventyr.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen