Rädda, arga och Stressade hundar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Hallgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Rädda, arga och Stressade hundar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Rädda, arga och Stressade hundar är skriven av Anders Hallgren och gavs ut 2017-10-15.

Rädda, arga och Stressade hundar som bok, ljudbok eller e-bok.
Rädda, arga och Stressade hundar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 186

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Rädda, arga och Stressade hundar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Rädda, arga och Stressade hundar. Boken är skriven av författaren Anders Hallgren. AH BOOKS Publishing AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Rädda, arga och Stressade hundar var 2017-10-15.

Originalspråket som Anders Hallgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qdfja,636.7 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Rädda, arga och Stressade hundar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 249 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 500 g. Rädda, arga och Stressade hundar ISBN är 9789163938351. Rädda, arga och Stressade hundar är en fristående bok .


Läs Rädda, arga och Stressade hundar som bok

För dig som vill köpa och läsa Rädda, arga och Stressade hundar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 186 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Rädda, arga och Stressade hundar som ljudbok

Vill du lyssna på Rädda, arga och Stressade hundar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Rädda, arga och Stressade hundar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Rädda, arga och Stressade hundar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Rädda, arga och Stressade hundar som pocket

Rädda, arga och Stressade hundar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Rädda, arga och Stressade hundar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Rädda, arga och Stressade hundar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Rädda, arga och Stressade hundar
 • Författare: Anders Hallgren
 • Genre:
 • Förlag: AH BOOKS Publishing AB
 • Utgivningsdatum: 2017-10-15
 • Pris: 186
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 249 x 170 x 15 mm
 • SAB: Qdfja,636.7
 • ISBN: 9789163938351

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Rädda, arga och Stressade hundar?

Rädda, arga och Stressade hundar är skriven av författaren Anders Hallgren

När gavs Rädda, arga och Stressade hundar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-15.

Var kan jag köpa Rädda, arga och Stressade hundar?

Vi rekommenderar att du köper Rädda, arga och Stressade hundar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Rädda, arga och Stressade hundarAtt lindra och bota med enkla medelAv Anders HallgrenDet finns alltid risk för att din hund utsätts för någon form av stress och är det riktigt illa leder det till problembeteenden. Om det sedan handlar om att hunden är överaktiv, rädd eller aggressiv är det ändå fysiologiskt sett samma system i kroppen som har blivit aktiverat. Stress är en bakomliggande orsak till de flesta problembeteenden. Hur ska man lära sig att upptäcka det? Den här boken ger vägledning på ett enkelt och pedagogiskt sätt om vad man själv kan göra för att hjälpa en hund med stressrelaterade problem, som rädsla, hyperaktivitet och aggression. Detta är sällan belyst i andra böcker, där man oftast istället fokuserar på träning.Ändå är det så att man sällan lyckas förändra en hunds problembeteende varaktigt om man inte ändrar på vad det är som stressar den. De flesta fall är inte hopplösa! Med enkla medel kan du lindra och bota problembeteenden av alla slag och därmed ge din hund ett lyckligare och friare liv.Författartext:Anders Hallgren är humanpsykolog och anses som världens första hundpsykolog. Han introducerade en hundträning som var baserad på mjuka metoder utan hårdhet och straff. Med sina böcker, kurser och föredrag har han hjälpt hundägare att få en bättre relation till sina hundar. Hallgren har skrivit över 30 böcker om hundars beteende, psykologi och träning. Många är översatta till andra språk och utgivna världen över. Läs mer på www.andershallgren.se.

Utgivande förlag: AH BOOKS Publishing AB