Qi : öva upp livskraften – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Stenudd

Jämför och hitta det billigaste priset på Qi : öva upp livskraften innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Qi : öva upp livskraften är skriven av Stefan Stenudd och gavs ut 2010-04-01.

Qi : öva upp livskraften som bok, ljudbok eller e-bok.
Qi : öva upp livskraften

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Qi : öva upp livskraften

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Qi : öva upp livskraften. Boken är skriven av författaren Stefan Stenudd. Arriba förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Qi : öva upp livskraften var 2010-04-01.

Originalspråket som Stefan Stenudd skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Terapier & healing vilket ger den Vml som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Qi : öva upp livskraften i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 132 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 10 mm och den väger så mycket som 200 g. Qi : öva upp livskraften ISBN är 9789178940332. Qi : öva upp livskraften är en fristående bok .


Läs Qi : öva upp livskraften som bok

För dig som vill köpa och läsa Qi : öva upp livskraften som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Qi : öva upp livskraften som ljudbok

Vill du lyssna på Qi : öva upp livskraften som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Qi : öva upp livskraften som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Qi : öva upp livskraften som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Qi : öva upp livskraften som pocket

Qi : öva upp livskraften finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Qi : öva upp livskraften med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Qi : öva upp livskraften med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Qi : öva upp livskraften
 • Författare: Stefan Stenudd
 • Genre: Terapier & healing
 • Förlag: Arriba förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-04-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 132
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 10 mm
 • SAB: Vml
 • ISBN: 9789178940332

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Qi : öva upp livskraften?

Qi : öva upp livskraften är skriven av författaren Stefan Stenudd

När gavs Qi : öva upp livskraften ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-04-01.

Var kan jag köpa Qi : öva upp livskraften?

Vi rekommenderar att du köper Qi : öva upp livskraften hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Qi är det österländska namnet på livskraften, eller livsandan. Detta uråldriga begrepp har sin motsvarighet i många kulturer i världen, alltid kopplat till anda och andning. Men det är mer än bara luftens väg genom lungorna eller syrets genom blodådrorna. Qi är den universella energi som genomströmmar allt och är en förutsättning för liv.Både akupunktur och reiki använder qi som en väg till hälsa. Det finns otaliga metoder för att träna upp sin qi, såsom meditation, taiji, qigong eller de japanska kampkonsterna. Allihop är tidskrävande och komplicerade – men det går att väcka sin livskraft med små enkla medel. Det är vad den här boken lär ut i ett antal grundläggande övningar, som man kan pröva utan några förhandskunskaper eller särskilda färdigheter.Stefan Stenudd är författare och instruktör i den japanska kampkonsten aikido, som han tränat sedan 1972. Han är graderad till 7 dan shihan, har bland annat skrivit en bok om aikidons principer, en tolkning av den kinesiska urkunden Tao te ching och av den berömda japanska klassikern Fem ringars bok.

Utgivande förlag: Arriba förlag