Pyssla med stora bokstäver – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Bross

Jämför och hitta det billigaste priset på Pyssla med stora bokstäver innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pyssla med stora bokstäver är skriven av Helena Bross och gavs ut 2021-12-28.

Pyssla med stora bokstäver som bok, ljudbok eller e-bok.
Pyssla med stora bokstäver

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pyssla med stora bokstäver

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pyssla med stora bokstäver. Boken är skriven av författaren Helena Bross. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pyssla med stora bokstäver var 2021-12-28.

Originalspråket som Helena Bross skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Pyssla med stora bokstäver är det: 9789179770242.


Läs Pyssla med stora bokstäver som bok

För dig som vill köpa och läsa Pyssla med stora bokstäver som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pyssla med stora bokstäver som ljudbok

Vill du lyssna på Pyssla med stora bokstäver som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pyssla med stora bokstäver som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pyssla med stora bokstäver som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pyssla med stora bokstäver som pocket

Pyssla med stora bokstäver finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pyssla med stora bokstäver med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pyssla med stora bokstäver med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pyssla med stora bokstäver
  • Författare: Helena Bross
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-28
  • Pris: 59
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179770242

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pyssla med stora bokstäver?

Pyssla med stora bokstäver är skriven av författaren Helena Bross

När gavs Pyssla med stora bokstäver ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-28.

Var kan jag köpa Pyssla med stora bokstäver?

Vi rekommenderar att du köper Pyssla med stora bokstäver hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Pyssla och upptäck de stora bokstäverna tillsammans med Axel och Omar. Lyssna efter bokstävernas ljud och öva på att forma och skriva dem. Vilka ord rimmar? Dra streck, måla och klura. Enklare övningar sammanställda av Helena Bross, på rätt nivå för barn som just börjat utforska bokstäver. Innehåller också en fin ABC-affisch med Axel och Omar. Den populära serien om kompisarna Axel och Omar är perfekt för nybörjarläsare. Det är böcker med kort text och enkla ord i versaler. HELENA BROSS är pedagog och en av våra mest uppskattade författare med en hyllad produktion av lättlästa böcker. Hennes böcker räknas numera till klassikerna inom börja-läsa-genren. KADRI ILVES bilder är färgstarka och mjukt lågmälda och gör det lätt att känna igen sig.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen