Pussla med klistermärken: enhörningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah Lawrence

Jämför och hitta det billigaste priset på Pussla med klistermärken: enhörningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pussla med klistermärken: enhörningar är skriven av Sarah Lawrence och gavs ut 2020-01-27.

Pussla med klistermärken: enhörningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Pussla med klistermärken: enhörningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59 119 Du sparar 60 kr!

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pussla med klistermärken: enhörningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pussla med klistermärken: enhörningar. Boken är skriven av författaren Sarah Lawrence. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pussla med klistermärken: enhörningar var 2020-01-27.

Originalspråket som Sarah Lawrence skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den uRd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Pussla med klistermärken: enhörningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 81 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 299 x 210 x 10 mm och den väger så mycket som 457 g. Pussla med klistermärken: enhörningar ISBN är 9789177839347. Pussla med klistermärken: enhörningar är en fristående bok .


Läs Pussla med klistermärken: enhörningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Pussla med klistermärken: enhörningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 119 Du sparar 60 kr! men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pussla med klistermärken: enhörningar som ljudbok

Vill du lyssna på Pussla med klistermärken: enhörningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pussla med klistermärken: enhörningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pussla med klistermärken: enhörningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pussla med klistermärken: enhörningar som pocket

Pussla med klistermärken: enhörningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pussla med klistermärken: enhörningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pussla med klistermärken: enhörningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pussla med klistermärken: enhörningar
 • Författare: Sarah Lawrence
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-01-27
 • Pris: 59 119 Du sparar 60 kr!
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 81
 • Fysiska dimensioner: 299 x 210 x 10 mm
 • SAB: uRd
 • ISBN: 9789177839347

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pussla med klistermärken: enhörningar?

Pussla med klistermärken: enhörningar är skriven av författaren Sarah Lawrence

När gavs Pussla med klistermärken: enhörningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-27.

Var kan jag köpa Pussla med klistermärken: enhörningar?

Vi rekommenderar att du köper Pussla med klistermärken: enhörningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Skapa glänsande enhörningar med klistermärken. Rivstarta din kreativitet med massvis av pusselklistermärken. När du pysslat klart har du 15 skimrande enhörningsbilder som du kan hänga upp på väggen. Skojigt och pilligt för enhörningsfans. Pussla en egen drömvärld med bilder på 15 magiska sagoväsen. Välj mellan regnbågsmotiv, en bevingad Pegasus eller ett näpet enhörningsföl på grönbete. Placera klistermärkena rätt med hjälp av siffrorna och njut av ett imponerande resultat. De färdiga pusslen ger en vackert skimrande enhörningsbild som du kan hänga upp eller ge bort till en vän. Att pussla med klistermärken är ett rofyllt sätt att skapa på. Njut av att vara i nuet och av de fina och inspirerande bilder som växer fram bit för bit. Du behöver ingen extra utrustning eller annat material än boken du håller i din hand.

Utgivande förlag: Tukan förlag