Pussla, lär och upptäck världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tukan Förlag

Jämför och hitta det billigaste priset på Pussla, lär och upptäck världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pussla, lär och upptäck världen är skriven av Tukan Förlag och gavs ut 2019-09-25.

Pussla, lär och upptäck världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Pussla, lär och upptäck världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 182

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pussla, lär och upptäck världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pussla, lär och upptäck världen. Boken är skriven av författaren Tukan Förlag. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pussla, lär och upptäck världen var 2019-09-25.

Originalspråket som Tukan Förlag skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den uRd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pussel &amp.

Om du vill läsa Pussla, lär och upptäck världen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 238 x 277 x 95 mm och den väger så mycket som 1187 g. Pussla, lär och upptäck världen ISBN är . Pussla, lär och upptäck världen är en fristående bok .


Läs Pussla, lär och upptäck världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Pussla, lär och upptäck världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 182 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pussla, lär och upptäck världen som ljudbok

Vill du lyssna på Pussla, lär och upptäck världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pussla, lär och upptäck världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pussla, lär och upptäck världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pussla, lär och upptäck världen som pocket

Pussla, lär och upptäck världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pussla, lär och upptäck världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pussla, lär och upptäck världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pussla, lär och upptäck världen
 • Författare: Tukan Förlag
 • Genre:
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-25
 • Pris: 182
 • Format: Pussel &amp
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 238 x 277 x 95 mm
 • SAB: uRd
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pussla, lär och upptäck världen?

Pussla, lär och upptäck världen är skriven av författaren Tukan Förlag

När gavs Pussla, lär och upptäck världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-25.

Var kan jag köpa Pussla, lär och upptäck världen?

Vi rekommenderar att du köper Pussla, lär och upptäck världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bok och pussel. Res jorden runt och lär dig en massa spännande saker om vår planet! Dyk ner i de djupa haven och träffa några av världens största djur, ta en tur i djungeln och se vad som finns där eller åk till Nordamerika och lär dig mer om cowboyer och indianer.Ovalt pussel med 205 bitar,

Utgivande förlag: Tukan förlag