PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Staffan Sjöberg

Jämför och hitta det billigaste priset på PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan är skriven av Staffan Sjöberg och gavs ut 2012-08-01.

PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som bok, ljudbok eller e-bok.
PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 417

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan. Boken är skriven av författaren Staffan Sjöberg. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan var 2012-08-01.

Originalspråket som Staffan Sjöberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den P som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 237 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 210 x 20 mm och den väger så mycket som 554 g. PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan ISBN är 9789127416277. PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan är en del av serien: PULS.


Läs PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som bok

För dig som vill köpa och läsa PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 417 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som ljudbok

Vill du lyssna på PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan som pocket

PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan
 • Författare: Staffan Sjöberg
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2012-08-01
 • Pris: 417
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 237
 • Fysiska dimensioner: 240 x 210 x 20 mm
 • SAB: P
 • ISBN: 9789127416277

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan?

PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan är skriven av författaren Staffan Sjöberg

När gavs PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-01.

Var kan jag köpa PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan?

Vi rekommenderar att du köper PULS Teknik 7-9 Grundbok, fjärde upplagan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

PULS Teknik ger en god grund för eleverna att utgå ifrån när de orienterar sig i en värld där ny teknik ständigt utvecklas. Det finns tydliga kopplingar mellan bokens innehåll och Lgr 11. Grundläggande förmågor som eleverna förväntas utveckla analyseras och exemplifieras. Genom att dessa förmågor ges en central och återkommande roll uppmuntras eleverna att reflektera över vad de gör och varför.LärarhandledningLärarhandledningen kan laddas ner som pdf:er och delas med lärare på skolan.DigitalbokAll text är inläst och har sökbart innehåll, bokmärkning och zoomfunktion.

Utgivande förlag: Natur &amp