Puck flyger flygplan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna-Karin Garhamn

Jämför och hitta det billigaste priset på Puck flyger flygplan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Puck flyger flygplan är skriven av Anna-Karin Garhamn och gavs ut 2018-02-01.

Puck flyger flygplan som bok, ljudbok eller e-bok.
Puck flyger flygplan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 68

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Puck flyger flygplan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Puck flyger flygplan. Boken är skriven av författaren Anna-Karin Garhamn. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Puck flyger flygplan var 2018-02-01.

Originalspråket som Anna-Karin Garhamn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Puck flyger flygplan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 201 g. Puck flyger flygplan ISBN är 9789163899294. Puck flyger flygplan är en del av serien: Puck (del 2).


Läs Puck flyger flygplan som bok

För dig som vill köpa och läsa Puck flyger flygplan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 68 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Puck flyger flygplan som ljudbok

Vill du lyssna på Puck flyger flygplan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Puck flyger flygplan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Puck flyger flygplan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Puck flyger flygplan som pocket

Puck flyger flygplan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Puck flyger flygplan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Puck flyger flygplan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Puck flyger flygplan
 • Författare: Anna-Karin Garhamn
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2018-02-01
 • Pris: 68
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 215 x 170 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789163899294

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Puck flyger flygplan?

Puck flyger flygplan är skriven av författaren Anna-Karin Garhamn

När gavs Puck flyger flygplan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-01.

Var kan jag köpa Puck flyger flygplan?

Vi rekommenderar att du köper Puck flyger flygplan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Puck och mamma ska flyga flygplan. Men först ska deras väskor vägas, deras pass kontrolleras och efter det ska de till säkerhetskontrollen. Till slut kommer de äntligen fram till det största flygplan Puck någonsin har sett … En bilderbok med humor och snits om att resa med flyg när man är fyra år!Men vem är det som ska köra? undrar Puck. Mamma har ju inget körkort och Puck kan bara nästan cykla. I planet får Puck en egen stol, ett eget fönster, ett eget bord, en egen lampa och en egen fläkt. Puck provar allt! Det är kul att flyga flygplan, tycker Puck.Läs också: Puck går till frisören.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen